Backspace Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Witam. Mam pytanko, czy można zrobić jakąś komendę, że po kliknięciu na object komputer zamknie się, z hibernuje się albo zresetuje się (oczywiście po np. 60, 320 sek.)? Btw. czy w ogóle da się to zrobić w GMie? Bardzo proszę o odpowiedź. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Pobaw się execute_shell i komendą shutdown. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Backspace Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Pobaw się execute_shell i komendą shutdown. Eeee... Psze? ;p Poza tym, co mi z tego? Ja bym to wolał po czasie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Jeśli wyłączyć, to (jeśli się nie mylę): execute_shell("shutdown",/s,1800) //1800 - 30 min Oczywiście nie wiem, bo nie sprawdzałem, poza tym nie znam argumentów, tylko szukałem na innych forach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Backspace Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Jeśli wyłączyć, to (jeśli się nie mylę): execute_shell("shutdown",/s,1800) //1800 - 30 min Oczywiście nie wiem, bo nie sprawdzałem, poza tym nie znam argumentów, tylko szukałem na innych forach :) Dzięki wielkie! :) No to mam tzw. Pierwszą część układanki :P Trzym to: :beer: xD Edit: po "shutdown" nie powinno być przecinka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Jeśli wolno: podarek pasuje do mojego prawdziwego imienia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Backspace Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Zrobiłem jako tako i... nie działa :/ "Unkown variable s" :crying: :crying: :crying: Wie ktoś jak to naprawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 walnij w create s=0 albo w skrypcie var s; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi