Paqoo Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Czy jest to możliwe? Czy to zależy tylko od chłodzenia? Tzn. czy utrzyma się temperatura procesora do 60 stopni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Jak masz Intela to nie ma sprawy. Procek automatycznie "redukuje" moc procesora jak jest za gorąco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Mój laptop będzie tak funkcjonował bez problemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Będzie tylko troszkę zwalniał, gdy się ochładza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Swojego restartowałem wczoraj pierwszy raz od paru miesięcy i nie mam problemów :) Intel inside. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Mój kolega laptopa wyłącza tylko wtedy, gdy wyjeżdża na kilka dni chociaż. A wcale takiego dobrego nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Tak jak mój. Odkąd uporałem się z problemem niebieskich ekranów powodowanych softwarowo, jedynie co jakiś czas daję go w stan hibernacji, ale potrafi bez większych problemów przepracować ponad 24 godziny bez przerwy. Intel oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 U mnie to samo, stoi sobie cały czas, niby chłodzenie zewnętrzne mam, a i intela core 2 duo tez... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi