Roki Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Dodaj screena z Liero, sprawdź czy działa, bo nie moge się doczekać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Nie, nie będę dawał screena z każdej gry, ale mogę ci powiedzieć, że działa, ponieważ sprawdzałem. Aha i żeby nie było, nie ma tylko takiej małej rozdzielczości gry jak na screenie. Podaję wymiary obrazu, jakie są możliwe do ustawienia. 320x320 640x480 1024x768 Pozdrawiam, Moe PS. Aha i jeszcze przesiadłem się na Dev Pascal :) Lepszy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 11 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Aktualizacja (Żebyście nie myśleli, że porzuciłem projekt) Zmiana nazwy projektu! OwnDos v.1.0 - W tej aktualizacji przedstawiam gotową wersję nakładki na dosa. Nie można w niej oczywiście uruchamiać jeszcze gier z dos'a, lecz można wykonywać wszystkie komendy z niego. Myślę, iż projekt się rozwija dobrze, i niedługo wydam pełną wersję jego, z obsługą programów. Dodałem też funkcję rejestu ( zapisywania wszystkiego ). Zapraszam do komentowania! Pozdrawiam, Moe Link: Screen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Pomysł bardzo dobry, trzymaj tak dalej. Niedługo, na pewno przebije DosBoxa :) Extra pomysł z interfejsem graficznym bo dla DosBoxa trzeba coś ściągać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi