Mucco Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Chcę zrobić coś takiego: jeśli obiekt dotknie lewego górnego rogu ścian ma poruszać się w prawo. Idzie w prawo, idzie w prawo... dotknął prawego górnego rogu. Zaczyna się poruszać do dołu, dotknął prawego dolnego rogu, w związku z czym zaczyna iść w lewo. Idzie, idzie w lewo. Dotknął lewego dolnego złączenia ścian i po tej kolizji zaczyna iść do góry i dotyka lewego górnego rogu (czyli patrz na początek postu). Zatacza koło. Jak takie coś zrobić? Bo muszę mieć kilka takich kół (w różnych poziomach w innych miejscach, rozmiarach i przecież nie będę robił timeline'ów). Jeśli mimo wszystko mnie zrozumieliście - proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Czy może coś takiego? Klik Klik :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucco Opublikowano 19 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Czy może coś takiego? Klik Klik :D Dokładnie o coś takiego ;) Tyle, że w tej chwili mam jeszcze drugą prośbę. Mógłbym prosić o jeszcze jakiś przykład gdzie postać chodzi po tym murku? Załóżmy, że zrobiłbym taką ścieżkę i żeby ona po niej chodziła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi