Ludzix Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Sny można porównać do defragmentacji dysku. Mózg układa sobie pewne informacje, a efektem ubocznym jest pomieszany obraz wspomnień w podświadomości.Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Sny można porównać do defragmentacji dysku. Mózg układa sobie pewne informacje, a efektem ubocznym jest pomieszany obraz wspomnień w podświadomości. Nie +1 http://ldmasta.w.interia.pl/Teoria/index.html polecam do lektury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Nie polecaj stron z interii aktualizowanych parę lat temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalian Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 I tak tam bzdury piszą! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 A ja się z Makarym zgadzam, bo często tak mam P: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Moje best every: dużo lat temu, jeszcze kaczątko: biegne z kolegami "zwierzętami" jak w filmie 'madagaskar', przez wysoką trawe. jak miałem 3 - 4 lata to mi się zdarzało: poczekajcie, tylko się wysikam. łóżko mokre. :D kilka dni temu: dostałem nowy telefon; (czekam 2 tygodnie już na samsunga avile ;/ nie dostałem ;/) odpakowuje, wkładam sim, pod poduszke, i czytam książke. poje**ne. ok. 2 lata temu: gwałci mnie koleżanka w szkole na korytarzu podczas przerwy. ok. rok temu: spadam w dół, wooo-hooo! śmieszne uczucie. ok. rok temu: śledzę małpę, wchodzi do mojego domu, pokoju, zjada moje świnki morskie. qrwa... dużo lat temu, jeszcze kaczątko: tata jest w kuchni, robi herbatę. ja wchodze do salonu, skacze na mnie tygrys. uciekam - tato! ratuj tygrys! 2 miesiące temu: Mam hodowlę nietoperzy. w to lato, brat kupił pszczoły: dopada mnie rój pszczół, wyskakujący z huby. wsadziłem głowe pod kran w kuchni; nie pożądliły mnie. 1 dzień po feriach, byłem w ferie u zawsze gotowej na koniec świata babci: Babcia już nie robi mi codziennie wieczorem kakałka. Jak to możliwe? to by było na tyle, rozpisałem się. sny mam bardzo często, można by było jeszcze wymieniać... :P i to nie są jakieś jaja, wszystko to było prawdą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalian Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 A podobno zapomina się sny jak się spojrzy w okno :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 to nie prawda, dużo tak sobie przypomniałem. moje naj awesome odkrycie: miałem buma na punkcie kaczora donalda. wiadomo kto to bracia be. ciągle śniły mi się koszmary o przestępcach. czasem wystarczało udawanie że wpisuje w domowym telefonie 997, co odstraszało chuligana który rozwalał mi kilofem szybe w oknie, a czasami nie pomagało. the best thiev :D : sąsiad, stary dziadek, ma chyba z 70 lat, pazury jak jakiś x-men czy coś... goni mnie sprintem po podwórku. jak przestałem co środe czytać to szajstwo to sny ustały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 kaczor donald szajstwo Napisz, proszę, że żartujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalian Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Japan to Ci się śni! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Snilo mi sie ze bylem stickmanem a tutaj flak mnie z bicza po twarzy i koniec. Smialem sie pozniej caly ranek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Nie polecaj stron z interii aktualizowanych parę lat temu. rozumiem ze te pare lat zmienily juz nas tak do kwadratu ze mozg dziala calkowicie inaczej no i ta interia, to pewnie tez ma wielki wplyw nastepnym razem polece strone z ladniejszym grubo-pikselowym layoutem moze wtedy tresc tez bedzie lepsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 @poxi: O boi. Ty byś chciał, żeby to był sen :)) :whip: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 nastepnym razem polece strone z ladniejszym grubo-pikselowym layoutem moze wtedy tresc tez bedzie lepsza Jezus Maria, aż tak się przejeliście oceną waszego klona Battle City? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Zniszczyliśmy im psychikę. Yoohoo :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 nie, to i tak bylo dla beki, po prostu lubie jak powstaje dziwna moda na pikseloze i kazdy probuje ja kopiowac :P ale bez ot ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 A co do tematu to śniło mi się, że TANKI RMK było dobrą grą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 serio wam się gmclan śni? Myślałem ze to ja mam poryte sny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 27 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 serio wam się gmclan śni? Myślałem ze to ja mam poryte sny. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 27 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 He he. My też zrozumieliśmy. -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Tiger, on miał na myśli, że poryte jest jak komuś się śnią jakieś rzeczy związane z osobami z GMC a nie to, że GMC jest poryte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 He he. My też zrozumieliśmy. -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 gdyby nie to że dzisiaj tiger pisał w temacie napisałbym, że pewnie miał kolejny sen o koleżance i poszedł się powiesić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi