Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 22 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Jesteście chłopami nie wy się o to martwcie! No właśnie, potem się taką zostawi z dzieckiem, niech se sama radzi. Złe sny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 A co jeśli arcalian miał na myśli pigułkę gwałtu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 22 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Myślę że on sam nie za bardzo zdaje sobie z tego sprawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalian Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 No to ,że nie używać kondona... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 22 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Cieszymy się twoim szczęściem. : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalian Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Ja nie jestem szczęśliwy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matizam7 Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Czekamy na Tigera... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalian Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 On teraz śpi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matizam7 Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 No to czekamy na Tigera...a może się tak zakraść do jego umysłu i popatrzeć co śni :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 23 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Po prostu mnie rozbawił fakt, że 10-14 lat i sobie rozmawiają o seksie, dziwkach i w ogóle, a w całości to brzmiało tak, jakby każdy miał w tym wielki bagaż doświadczenia. Ja w wieku 6 lat napisałem Kamasutrę cz. 2 i podręcznik seksuologii. Miałem też już wtedy osiemnaścioro dzieci, każde w innym kraju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalian Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 ja w ogóle nie mam snów ,niech się Tiger cieszy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Wczoraj o 22:00 grałem mecza w CS2D xD. A co do snów... Ciągle te same... :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Hefalumpy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Dać dziewczynie tabletkę i już... Chyba ,że chodzisz na jakieś dziwki lub jak się jebi*** ,z każda lepszą szmatą to się używa... Dobry tekst , błysnąłeś wiedzą :thumbsup: A tak na poważnie jeśli serio tak uważasz to spaczone podejście masz że bardziej cenisz zdrowie szmat niż tych ukochanych, no i zdrowie swoje. A tak w ogóle chciałbym zobaczyć mine dziewczyny jak pierwszego dnia znajomości wręczasz jej tabletke anty,ot tak na wszelki wypadek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalian Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Ona się tym będzie martwić jak da kondona to przeżyje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 tiiaa, jak będzie chodziła z brzuchem to też ona się tym będzie martwić, przecież co cie to obchodzi :) Wiesz w sumie mnie to wali, sam nie uważam używania condoma za szczyt przyjemności ale trzeba być wyrozumiałym i przygotowanym na różne warianty, a gumka czy dwie w portfelu wiele miejsca nie zajmują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 ah, ci specjaliści z podstawówek kondon :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 23 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Wg. miejskiego.pl: KONDON -Upośledzona w pisowni wersja słowa kondom. -masz kondony??? -masz na mysli "KONDOMY"? -Silikonowy futerał na telefon komórkowy -Autobus przegubowy, komunikacji miejskiej lub PKS zazwyczaj stary Ikarus. Eno ziomal nie jedziemy kondonem!!! Więc może coś w tym jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Arc: Ja tam bym się cieszył jakbym dostał futerał na telefon. Dziwny jakiś jesteś :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Jestem dorosły. Już sam kupuję futerały w sklepie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalian Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Mi babcia kupuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 prezerwatywy czy kondony? Bo już się pogubiłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 kondory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Widzę, że nazwa tematu to tylko jakaś aluzja, więc też coś dodam. U mnie w liceum / gimnazjum salezjańskim (szkole prywatnej, płatnej, z większymi wymogami) dziewczyna ma 16 lat i jest w ciąży. Ba, nie została wywalona po tym, dostała tylko naganę i w sumie została pochwalona za zachowanie xD . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Pomyśleć że w jakimśtam kraju była afera że 14-latka miała dziecko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 W Polsce też takie są :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 U mnie w mieście, koleżanka gadała, że pierwszo gimnazjalistka (13 lat), była w ciąży :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Tak, 4tk, poza tym, że rekord to 8 lat chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Chyba wagarowałeś na przyrodzie, chłopak zaczyna tworzyć komórki rozrodcze średnio od 14 roku życia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Czyli liczba 1000 nie może być średnią zbioru liczb, którego jednym z elementów jest liczba 1? Ech, coś źle z twoją matematyką. Pomijając już fakt, że dziewczyna nie jest chłopakiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi