Paqoo Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Pierwszy panel powinien mieć wymiary: 576 szerokosci, 96 wysokości Do tego dwie strzałki: w górę i w dół, wymiary 16 szerokości i 32 wysokości. Przydałby się również przycisk 32x32 "do zapisu tekstu". Drugi panel wymkiary: 64 szerokości i 96 wysokości. Czy ktoś potrafi to wykonać? Styl fantasy, może być kolorowe ale bez przesady! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Weź to bardziej sprecyzuj, pozatym znowu zakładasz temat przecież ty wszystko umiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Co chcesz wiedzieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Styl fantasy, może być kolorowe ale bez przesady! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Grałeś kiedyś w Heroes? Jeśli ten panel wyglądałby jak tam byłoby super :) Proponowałbym jednak motyw rycerzy, magii po bokach, w środku musi być w miarę czytelnie (ciemne tło), bo będzie tam tekst. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 w profilu mam napisane gg,chcesz to napisz dokładnie co ci potrzeba to pomogę:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Twój projekt jest taki sobie. Może ktoś to zrobi lepiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 18 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Nie sądzę by o takie coś mu chodziło. : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Z całym szacunkiem szpaq99, ale Adriann zrobił to lepiej. Twoja praca jest zbyt pstrokata ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Oto moja propozycja: panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 po kiego grzyba PAKOWAĆ WINRAREM grafikę o wielkości 3 kb? .___. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Nikas po pierwsze nie mam WINRARA, używam 7-zip :) Po drugie grafika ta nie ma 3kb, grafika ma 168 KB, a ten plik .zip ma 3,30 KB. Spakowałem to po pierwsze aby uzyskać kompresję bez straty jakości, żeby szybciej się ściągało, żeby mniej miejsca zajmowało, żeby się nie bawić w różne formaty (nie wszystkie akceptuje upload, bynajmniej mi), żyje w wolnym kraju i sam decyduje w jakim formacie mi jest lepiej... Gdyby ktoś napisał w regulaminie że tak nie można, to bym zapisał w formacie jako plik graficzny, ale też z kompresją zip i wtedy byś miał (lub inni ludzie) pewne problemy,bo nie każdy program sobie z tym radzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 ale oglądanie screenów (czy tam grafik) ściągając je pierw na kompa nie ma sensu (chyba, że by ważyły naprawdę dużo) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 26 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Ostatnio en_6280 zaniedbuje swoje obowiązki. Czy znajdzie się ktoś, kto dokończy jego grafiki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi