Markar Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Witam :) Szukam jakichś małych gierek w 3D do których potrzebne są okularki 3D(red-cyan). Znacie jakieś? Moje wymaganie jest takie żeby mało ważyły ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Ojezu kupiles se jakies chvjowe okulary za 10zl albo ukradles z kina i teraz wszedzie o tym piszesz normalne gry 3D z normalna grafa nie korzystaja z takiego crapu lepsze wyniki osiagniesz z nowym produktem nvidii. z tymi okularami to w filmach wyczujesz tylko pelna przestrzen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 15 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Forum schodzi na psy, już się nie można o nic pytać bo od razu mówią że wszędzie o tym piszę ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 pisze ze pisales bo doslownie pare dni temu czytalem podobny post nie wiem czy twoj i autor tez sie pytal o gry a moze to bylo na shoutcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 pisze ze pisales bo doslownie pare dni temu czytalem podobny post nie wiem czy twoj i autor tez sie pytal o gry a moze to bylo na shoutcie "- Idziesz do więzienia, bo zabiłeś tą kobietę! < ... po dwóch latach > - Za co byłem właściwie w więzieniu?! - A nie wiem, coś mi się pomyliło..." :thumbsup: Markar -> znajdziesz raczej filmy niż gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 15 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Gry też są, np. w minecrafcie jest funkcja właczenia takiego 3D, ale nie pamiętam jak się taka funkcja nazywa... Jakieś wyświetlanie steroeroeroeskowpowe xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Strereoskopowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Trackmania bodajże umożliwia taki tryb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Waxx, poprzedni temat był mój. Wprawdzie Markar wcześniej zamówił okulary, ale moje szybciej doszły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Sprawdzając demko Avatara znalazłem opcje grafiki stereoskopowej, jednak to co zobaczyłem bardziej wyglądało na tą do prawdziwych okularów 3D, nie do czerwono-niebieskich szkiełek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Ostatnio gdzieś z CDA miałem to demko, zaraz się zobaczy... ED: Jednak nie, zapomniałem że nawet na nieszczęsnym 640x420 mi się tnie jak cholera :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalian Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Jak masz jeszcze monitor ,to zagraj w Avatara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 http://www.giercownia.pl/gra/18789/wyprawa...kiwaczach_sera/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 nawet na nieszczęsnym 640x420 mi się tnie jak cholera :< Lol ja bym umrzył jakbym miał korzystać z takiego sprzętu :P @topic Podobno Burnout: Paradise ładnie wygląda w 3D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Jak masz jeszcze monitor ,to zagraj w Avatara Sprawdzając demko Avatara znalazłem opcje grafiki stereoskopowej, jednak to co zobaczyłem bardziej wyglądało na tą do prawdziwych okularów 3D, nie do czerwono-niebieskich szkiełek --- Trackmania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 16 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Miałem kiedyś trackmanie, może kiedyś ściągnę darmową wersję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Trackmania i szlus. Mało z krzesła nie spadałem przy pionowej jeździe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Sorki że odświeżam, ale zobaczcie to: http://gmc.yoyogames.com/index.php?showtopic=459376 Czy przez to uzyska ten efekt trójwymiarowości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Nie, ja mam okularki red-cyan a nie żółto jakieśtam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Pogratulowac markar, widocznie nie pofatygowales sie aby zobaczyc prawa czesc screena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Tak, uzyska się tym. Tyle, że trzeba by tam ustawić red-cyan, bo takie okularki ma większość (nawet te co z 10 lat temu były do Kaczora Donalda dołączane to też były red-cyan). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Da. Podobnie pamiętam że takie też dawali do "karteczek" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 21 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 W Magic Carpet z bodajże 1996 roku był tryb stereoreoskoporeowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Jest jakiś program do tego ale jak chcesz mini gierki to barbarian returns Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Iz3D - Program który ogólnie działa z monitorami 3d ich firmy, aczkolwiek można tam ustawić tryb wyświetlania grafiki stereoskopowej. Wtedy Każda* gra 3D właśnie będzie wyświetlana stereoskopowo. *(Nie wspiera OpenGLa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 25 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 @Cekol: wiem o nim ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi