Bassmaster Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Dawno, bo dwa dni temu. Pozdrów Bagno Weź Stasiu ja się nie bawię w Bagna, ten trójkąt w necie od dawna istnieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 ten trójkąt w necie od dawna istnieje. I w końcu dotarł na gmclan :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Dopiero teraz załapałem o który trójkąt chodzi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:thumbsup: Opublikowano 13 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Weź idź pan w uj bo to nie jest ni śmieszne ni ciekawe i to było dawno. Sądząc po Twoim nicku to kolejna prowokacja <_<. ojca se sprowokuj Nie każdy przegląda wykop i demotywatory, żeby potwierdzić, że to było. Jeśli ci się nie podoba to wyjdź na dwór pokopać gałę, zresztą po co ja się tłumaczę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 ojca se sprowokuj Nie każdy przegląda wykop i demotywatory, żeby potwierdzić, że to było. Jeśli ci się nie podoba to wyjdź na dwór pokopać gałę, zresztą po co ja się tłumaczę? Szczerze powiedziawszy to nie wiem , a ty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 ojca se sprowokuj Nie każdy przegląda wykop i demotywatory, żeby potwierdzić, że to było. Jeśli ci się nie podoba to wyjdź na dwór pokopać gałę, zresztą po co ja się tłumaczę? A żebyś wiedział, że wyjdę. Co do sygnatury to muszę powiedzieć, że czuje się obrażony Dlaczego? Bo jaram się Japonią, ale nie jestem pedałem :/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 jarasz sie japonia jestes kool a teraz juz wyjdz jak obiecywales bo masz do dupy sygnature a osu! jest beznadziejne ontop: ja dalej nie widze jak to 'dziala'...halp blz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 15 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 też nie wiem lal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 jarasz sie japonia jestes kool a teraz juz wyjdz jak obiecywales bo masz do dupy sygnature a osu! jest beznadziejne Na sygnę nada się idealnie :thumbsup: ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 widze ze niezle sie cieszysz z moich tekstow dodaj sobie to do sygny teraz: "slash to down" dobre? ziutt2 detected btw niezly ot walnales ontop: narysuje ktos na tym rysunku ocb? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 15 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Myślę, że jestem fajny, ale nikogo to nie obchodzi co gadam Na sygnę nada się jeszcze lepiej :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Teraz wszystko jasne, zaraz sam spróbuję coś takiego zrobić. :D jarasz sie japonia jestes kool a teraz juz wyjdz jak obiecywales bo masz do dupy sygnature a osu! jest beznadziejne ontop: ja dalej nie widze jak to 'dziala'...halp blz. Sam masz do dupy sygnę ;x(chociaż jej nie masz xD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalian Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Co jak co ale tego się nie zrobić ,tam jest kąt prosty... Jeszcze jakby tego było mało to jest jeden klocek Więc jak zaczepić ostatni koniec z prawego na koniec z lewego na ukos???? Nie chciało mi się rysować na Paincie ,bo i tak by gorzej wyglądało ,proste ,że się nie da... Te klocki są takiej samej długości lub nawet podobne... Były obrazki ale coś mi się z nimi dzieje wyobraźcie sobie sami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 AntY -> Wypowiadanie się za innych to szczyt chamstwa, wiesz :) ? Jeżeli nie, to pragnę zauważyć, że pisanie "nikogo nie obchodzi" nie jest na miejscu. A ten tekst jest sam w sobie za słaby, by zasłużył na moją sygnę. Waxx -> Tak, cieszmy się razem z twoich tekstów (brzmi bardzo ciekawie). Czas nieco wyluzować, ot co. Wasza nienawiść do mojej osoby doprowadza mnie do szczerego uśmiechu na twarzy. A offtopic do łez. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 15 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 faillord pokazal jak to dziala edit: AntY -> Wypowiadanie się za innych to szczyt chamstwa, wiesz ? nie Jeżeli nie, to pragnę zauważyć, że pisanie "nikogo nie obchodzi" nie jest na miejscu. jest na swoim miejscu A ten tekst jest sam w sobie za słaby, by zasłużył na moją sygnę. na moją by zasłużył jakbym się bawił w takie gierki jak ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalian Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Nie zgadzam się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Ważne że ja się zgadzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Ja także [się nie zgadzam, o!]. Od razu widać, że to niemożliwe. Wystarczy odrobina wyobraźni przestrzennej. Anty -> Masz rację, wybaczam ci wszystko i zwracam honor. Twój nick mówi sam za siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Ale wy jesteście dziwni. Oczywiście, że się da, tylko musicie patrzeć/robić fotkę pod dobrym kątem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalian Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Kąt prosty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Grabarz -> Da się, ale mówimy tu o bryle narzucanej przez nasz mózg, a nie iluzji spowodowanej niecodzienną perspektywą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalian Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Ludzie nie da się! Da się jak ma się specjalne klocki ,specjalnie zrobione... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 15 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 I o takich właśnie klockach tu mowa chyba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Wcale, że nie. Został użyty tylko jeden specyficzny klocek. Anty, ty chyba nadal nie wiesz, jak to wygląda z innej perspektywy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcalian Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Żal ,a ja myślałem ,że koleś zrobił z normalnych... To chyba powinna być mowa jak się je produkuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 On to zrobil z normalnych ojezu, zaraz to rozrysuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 18 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 No ciekawe jak rozrysujesz. Czekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Daruj sobie Poxi. Proszę bardzo: https://gmclan.org/up348_4_aaa.html Teraz już wszyscy muszą to zrozumieć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Przecież kilka postów wcześniej wytłumaczyłem prawie patologicznie jak to działa :cat: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 ARGHARGH PLATEK : ( Sie naszukalem tych rozmiarow klockow lego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi