Nickolas Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 Hello. Mam do Was pytanie, czy można gdzieś kupić taką poduszkę jak jest na tym zdjęciu ?: http://polygamia.pl/Polygamia/1,95338,6997...koj_gracza.html :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 chodzi Ci o poszewkę na poduszkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 ..chcesz poduszkę z Halo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 Weź wybierz sobie jakąś poduszkę z jakiejś dobrej PC'towej gry a nie z tych konsolowych sz...melców ;/ Moze poduszka z baldurs gate? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 Pewnie można skoro jest na tym zdjęciu z reszto nie przyglądałem się tej poduszce tak bardzo większą uwagę przykuła ta dziewczyna :rolleyes: nawet nie dużo widziałem na plakatach dopiero po przeczytaniu artykułu dowiedziałem się że chodzi o dodatek do Halo 3. Ale zastanawia mnie jedno do wygrania kopia gry(chyba oryginalna kopia gry :jezor: ) jak ktoś chce u mnie taką kupić to po premierze za 20 zł na allegro :sp_ike: !!!joke!!! Oj co z tym microsoftem się dzieje tak chcą zbijać kasę z ludzi że nawet pirata do wygrania dają, żeby ten nie mógł grać na swoim xbox' sie i kupił wreszcie oryginał, albo do czego też zachęcają przerobił konsolę zrobią mu najazd na chatę i zdobędą odszkodowanie fajna mi nagroda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Oj co z tym microsoftem się dzieje tak chcą zbijać kasę z ludzi że nawet pirata do wygrania dają Nie mam pojęcia o czym piszesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Weź wybierz sobie jakąś poduszkę z jakiejś dobrej PC'towej gry a nie z tych konsolowych sz...melców ;/ Cierp! Ja bym chciał pościel z Crashem Bandicootem :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 No ja bym chciał pościel w grandżową kratę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 9 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Piszcie na temat, Pieter no dokładnie to jednak chodzi o poszewkę. Farkraj. !@#$ ... Gusta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 9 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Ale tak właściwie po co Ci taka poszewka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Jak w Empiku kupujesz Halo ODST, to dają do niego koszulkę. Trochę zabawy maszyną do szycia i masz poszewkę na poduszkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 9 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Ale tak właściwie po co Ci taka poszewka? Żeby molestować się z nią... co za pytanie... Jak w Empiku kupujesz Halo ODST, to dają do niego koszulkę. Trochę zabawy maszyną do szycia i masz poszewkę na poduszkę. Aha, ok dzięki, w zasadzie mogę tak zrobić, aczkolwiek jeżeli było by już gdzieś gotowe to można by kupić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 znalazłem tylko coś takiego: http://cgi.ebay.pl/Nice-New-Halo-3-Size-20...=item3359d1b26d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Popros babcie, niech Ci wyszyje taką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Kolego pamiętaj , że w skład takiej poduszki nie wchodzi kobieta ze zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Zamów na Allegro poduszkę z własnym nadrukiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Kolego pamiętaj , że w skład takiej poduszki nie wchodzi kobieta ze zdjęcia. Eee, to ja już na to kładę :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 10 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Zamów na Allegro poduszkę z własnym nadrukiem :) Ty no popatrz, nie wpadłem na to : D Dzięki Wielkie Tobie i Wszystkim Pablo-GM: Szkoda :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi