Maly931215 Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Witam zrobiłem projekt strzelanki i jak zrobić teraz grę multiplayer ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Pytanie: Przez internet, czy kilku na jednym komputerze? Jeżeli przez internet to zacznij się uczyć o 39DLL. Jeżeli kilku na jednym komputerze to można zrobić na wiele sposobów zależnie od tego jak najlepiej będzie pasować :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly931215 Opublikowano 6 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Przez neta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Przez netaŻeby zrobić grę "przez neta" trzeba mieć skilla. Najlepiej nie zabieraj się za to bo może cię to baaardzo zdemotywować do robienia gier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly931215 Opublikowano 6 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Rozumiem ale jednak chciałbym spróbować . Chodzi mi dokładnie o to że np. postawię grę serwa i inni będą mogli do niej wejść i nawalać się ze mną i innymi w grze.. Mógłby ktoś poradzić coś albo dać jakieś wskazania ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Kurcze, wiesz jakie to jest ciężkie? :P Sprawdź to: https://gmclan.org/index.php?czytajart=46 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mipo57 Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 https://gmclan.org/index.php?czytajart=46 edit: znowu drugi :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch3matic Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Zrazisz się do programowania :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Zrazisz się do programowania :P Po co powtarzasz słowa Cracka ? Durny nabijaczu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch3matic Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 A po co zwracasz uwagę nabijając post i przy okazji obrażając mnie? Nim więcej opinii tym większa szansa na przekonanie go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly931215 Opublikowano 6 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Dobra ok przekonaliście mnie ;) To powiedzcie co mam robić żeby jakoś powoli do tego dojść? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovvi Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 jej...ale powiedzcie...czemu miałby się zrazić? Jeśli się za to porządnie weźmie i w miarę zna GM to powinien się nauczyć powoli...ale to tylko moja opinia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly931215 Opublikowano 6 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Kurcze teraz mam mętlik w głowie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 najpierw poznaj działanie internetu. podstawowe pojęcia itd. zobaczysz jak Ci to ułatwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovvi Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 ehhh...musisz umieć to i jak będziesz to potrafił to zabierasz się za to. I tyle :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 Wiesz co? Jednak spróbuj... Jak ci się nie uda- trudno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 Jak mu się nie uda - prawdopodobnie zniechęci się do gma, bo multiplayer to jednak nie jest hopsiup OT: Swój własny cytat w podpisie, dobre, dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skovvi Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 radze ci pozmieniać nazwy skryptów na polski :D Mi się łatwiej zapamiętuje :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 im krótsze nazwy zasobów tym lepiej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 E tam, zniechęci się... Jak już to może na tydzień. A co do mojego podpisu... Backspace ma w podpisie Ziet Hail (karane sporą grzywną) I co? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly931215 Opublikowano 10 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 No ok czyli nie zabieram się do tego.. Może macie racje.. Napewno po mojej drodze nauki pisania gier mnie to nie ominie no ale przyjdzie i na to czas.. Więc mam kolejne pytanko, niektórzy twierdzą że zrobienie gry 3D w Game Maker wcale nie jest trudne.. Jak Wy myślicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mipo57 Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 nie jest trudne ale też nie daje dobrych efektów :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Nie jest trudne, poza tym, że efektów nie wiem jakich nie osiągniesz, to w dodatku jest to strasznie niewydajne. Można zawsze skorzystac z jakichś dlli przeznaczonych do tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi