Nikas Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 cze wam mam pewne problemy z grafiką w starszych grach na moim laptopie (icewind dale 2, baldur's gate itp) gdy je odpalam, niektóre sprity są przeźroczyste albo otoczone czarnym kwadratem można to jakoś naprawić? oto mój laptop :o NVIDIA GeForce 9600M GS Pentium® DualCore CPU T4000 @2.00 ghz RAM DDR3 (3 GB) 1066 mhz halp plx (BTW. SZUKAMY JESZCZE JEDNEJ OSOBY DO GRY W BALDUR'S GATE'A!!!!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 system i wersja DirectX ? zainstaluj nowsze/starsze sterowniki do karty graficznej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 6 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 vista :| dx 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Lol ja mam Win7 i DX11 i takie starocie smykają ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 czyli Win7 lepszy?? :P może spróbuj jakiś emulator... może będzie działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Ciesz się, że w ogóle chodzą ;) Spróbuj poszukać update'ów do konkretnych gier(np do pierwszej części kozaków przygotowano patcha dla nowych kart). Ostatecznie spróbuj wyłączyć kartę i zagrać na zintegrowanej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikitiki. Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Nie wiem czy to coś da, ale spróbuj odpalić te gry w trybie zgodności z ME. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Ja mam za to taki problem ze wszystko w grze się za szybko dzieje : P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 W GunZie też? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Chodziło mi o FPS'y :> widać po animacjach że są za szybkie itp A o gunzie nic nie pisz bo miałeś grać a nie grałeś >:( liar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 oj już się tak nie spinaj, brat miał sesje i mi laptopa zabierał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Ja na tej samej karcie grafiki, na tym samym systemie nie mam takich kłopotów. Wniosek? Używaj Windows Update żeby ci zaktualizował wszystkie sterowniki i system, oraz aktualizuj gry do najnowszych wersji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi