Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 6 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Przy wysyłaniu prywatnych wiadomości pole "Dodaj kopię tej wiadomości do folderu Wysłane" powinno być domyślnie zaznaczone. Da się tak zrobić? Lepiej przypadkowo przechować niepotrzebną wiadomość (którą można skasować), niż utracić potrzebną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch3matic Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Podpisuję się nogami i rękoma pod tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 również, nie raz, nie dwa szukałem wiadomości które wysłałem (zapomniałem wtedy tego zaznaczyć). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 hej ho, ja też się pod tym podpisuję, bo strasznie to denerwuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi