lenin Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 a co masz ustawione w kolizji menelów? GML if !sound_isplaying(sound) sound_play(sound) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myqwerty06 Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 mam ustawiony dzwiek zderzenia :) ale jak np zbiorę butelkę piwa to dziwki sie mixują i nie ma żadnego problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 dobra, ustaw dźwiękom w ustawieniach 'normal sound' bo pewnie któryś z nich masz ustawiony inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taos Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 dziwki sie mixują i nie ma żadnego problemu jestem ciekaw jak to wygląda :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myqwerty06 Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 miało być dźwięki :D musiałem źle napisać ale dobrze że zauważyłeś :jezor: mam jescze jedno małe pytanko - jak bym chciał ściągnąć Game Maker 8 pełną wersje to z kąd bo jak wpisze w googlach to same demostracyjne wersje:/ bardzo bym prosił o odpowiedź. Nie doublepostuj! Warn. Platyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 bo musisz kupić, nieuku <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myqwerty06 Opublikowano 6 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 wiem że da sie pobrać legalnie pełną wersje ale nie wiem z jakiej strony :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch3matic Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 LEGALNEJ nie da się, jak by się dało mistrzu to chyba nikt by nie kupował. BTW skąd wiesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myqwerty06 Opublikowano 6 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 od kolegi ktury ma pełną wesje GM-a 8 a on by NIGDY nie wydał na jakiś program pieniedzy i muwi że ma go z sieci ale nie powie mi z jakiej strony :angry: wiec sie pytam czy ktos wie z kąd mozzna go pobrac a jescze czy można robić gry w 3d na wersji lite gm 7?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 nikt tu Ci nie poda linka. Zakup wersję PRO, jak masz problemy z wyszukiwaniem plików w sieci. a jescze czy można robić gry w 3d na wersji lite gm 7?? Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myqwerty06 Opublikowano 10 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 mam kolejne pytanie :huh: jak zrobic ze jak są 2 obrazki do jednego sprita i on chodzi po swoim torze i jak on zawraca to żeby zmienial na ten drugi obrazek i tak w kółko?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Na podstawie jego kierunku (direction / image_angle) możesz zmieniać jego sprite'a (sprite_index). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myqwerty06 Opublikowano 10 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 a muglbyś podać gml bo tak to ja niezbyt wiem co zrobic :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 ehh... :/ GML //create: image_speed=0 //step: //wersja pierwsza: if direction=0 image_index=0 //obrazek, gdy porusza się w prawo if direction=180 image_index=1 //obrazek gdy porusza się w lewo //wersja druga: if (direction<90 && direction>270) image_index=0 else image_index=1 zależy jak to ma u Ciebie wygladać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myqwerty06 Opublikowano 12 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 dzieki a jak zrobic że jak objekt ma swoj path(trójkąt) i on po nim łazi to jak zrobic zeby sie zmieniał bo z tymi kątami to nie za bardzo sie da :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geralt100 Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 [create] (na klockach ustaw se patha) [step] image_angle=direction Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi