Phoenix Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Witam! Poszukuję osoby chętnej na dłuższą współprace do tworzenia strony klanu Trackmanii. Chciałbym żeby była to osoba o jako taki doświadczeniu. Osoby proszę o kontakt gg 7755107. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 jestem chętny do współpracy, ale nie za darmo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borubarartur Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 ja także mogę się podjąć zrobienia strony i to za darmo, napisałem ci na gg, szczegóły do obgadania również na gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Mi też już obiecywałeś :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Mógłbym zrobić stronkę. Kodzenie php/html, własny cms itp ale layout musiał by już być... Przykładowa stronka: http://ediakar.cba.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 A jaki masz nick w trackmanii bo też gram :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Wiecie co? Ja też chciałbym prosić o pomoc. ale nie wiem, czy założyć temat, czy napisać na pm? czy na gg... chciałbym mieć stronkę podobną. Już myślałem, i wyobraziłem sobie ją właśnie tak jak ta wyżej cba.pl napiszcie na gg*, lub na x-fire**... chciałem się jeszcze pouczyć. nie wiem od czego zacząć. Tata mówi że trzeba się najpierw dobrego języka nauczyć a nie giememlela. Brat to samo... Prosze :rolleyes: * - 10779916 ** - nick: c0ntr0ler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 15 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 W gieemie uczysz się logicznego myślenia, które jest bardzo ważne, a znajomość konkretnego języka nie jest znowu taka ważna. Powiedz staremu: Wydupiaj do kuchni a on: Nie ogarniam twojej ######stości synu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 To nie było potrzebne. moge oczekiwać strony na wzór tamtej? postanowiłem, że umiem GML i C++. C++ jest najbardziej pomocne, delphi już prawie zapomniane, a tu DLL'e itp... Kto mi pomoże? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 15 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Ja tam postanowiłem, że pracuje w blizzardzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Tak? a ja postanowiłem że C++ :hitler: nie chce się powtarzać, więc ostatni raz proszę was, napiszcie na gg lub na pm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 @up: A my nie chcemy powtarzać milczenia. @topic: Sam kiedyś chciałem coś takiego zrobić, ale teraz jestem zajęty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 16 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Szkoda, w takim razie thx za odpowiedź... kura! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi