Nickolas Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 @Slash Juz myślałem ze mój nick przekręcisz @topic ja bym teraz stawiał ze to nowy sposób podrywania chłopaka : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Slash, z takim wyczuciem i poziomem to idź w ślady Poxipola i zapisz się na boks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Tobie by się nieco sportu przydało :) . Warto zacząć od bierek chociażby, a jak już będziesz masterem, to i w szachy będziesz mógł grywać :) . I kurde Staś, zaczynasz coś, a już skończyć to problem. O co ci chodziło dokładnie z tym dawaniem ^^ ? To jakaś dyscyplina sportu nowa :) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch3matic Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Tobie by się nieco sportu przydało :) . Warto zacząć od bierek chociażby, a jak już będziesz masterem, to i w szachy będziesz mógł grywać :) . I kurde Staś, zaczynasz coś, a już skończyć to problem. O co ci chodziło dokładnie z tym dawaniem ^^ ? To jakaś dyscyplina sportu nowa :) ? Tak, twoja stara ją odkryła Ha ha ha. Ha. Ha.... obrażanie innych kłóci się z naszym regulaminem. gnysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Sygnatura zaktualizowana :) . Btw. spotkałem już wiele pokemonów na GMClanie, ale jeszcze żaden z nich nie użył tego idiotycznego zwrotu :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch3matic Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Sygnatura zaktualizowana :) :D ;) ;D Widzisz jak wpływasz na ludzi, ale niestety platyna jest po twojej stronie to cóż zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Od kiedy Platyna jest po mojej stronie? Bardzo ciekawe, użytkownik z tego forum, który ma chyba o mnie najgorsze zdanie i niby stoi po mojej stronie. Wtf? Wyluzuj troszkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch3matic Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 To jak wytłumaczysz to, że to ja dostałem warna za "szukanie zaczepki"? Najlepiej w ogóle już nie pisz do mnie, dobra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Nie wiem, nie mi jest dana ocena innych użytkowników na tym forum. Weź tylko pod uwagę fakt, że ja nikogo nie obraziłem, a co najwyżej chciałem ci wytłumaczyć, że to szczyt bezczelności. Nie muszę nic do ciebie pisać, ba, mogę nawet sygnaturę oczyścić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 28 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Na szczęście ja przejmę twą sygnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Temat zamknąłem bo się spam robi, ale wymaga jeszcze mojego małego sprostowania. To jak wytłumaczysz to, że to ja dostałem warna za "szukanie zaczepki"? Najlepiej w ogóle już nie pisz do mnie, dobra? Warna dostałeś konkretnie za post który wylądował w koszu. https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=21363 Uznałem go za obraźliwy w stosunku do Slasha, a przede wszystkim idiotyczny. Powinienem też dać ci kolejnego za ten post: "Tak, twoja stara ją odkryła" Ale niech będzie, że daruję. Od kiedy Platyna jest po mojej stronie? Bardzo ciekawe, użytkownik z tego forum, który ma chyba o mnie najgorsze zdanie i niby stoi po mojej stronie. Wtf? Ja nie jestem po stronie żadnego z was i mnie proszę w wasze idiotyczne kłótnie nie mieszać. Ja jestem po stronie porządku i nie podobają mi się posty żadnego z was. Slash próbuje na siłę wszędzie szukać zaczepki, nie mam pojęcia po co, ale jak to się będzie ciągnąć to i on dorobi się w końcu warna. ch3matic jest jeszcze gorszy, bo nie tylko jest nieznośny, ale jego posty nie prezentują kompletnie żadnego poziomu intelektualnego. Jak zobaczę waszą kłótnię jeszcze w jakimś temacie to oboje dostaniecie czasowe blokady kont. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi