Slash (Pental) Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Trenuję napinanie pośladków w stylu dowolnym. Styknie <_< ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Ale z Ciebie parówa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Nie napinaj się tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 haha, no widzisz parówo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Nie napinaj się tak. A co jeśli on też trenuje napinanie pośladów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 A co jeśli on też trenuje napinanie pośladów ? to ma kape. bo ja trenować nie muszę, najwodoczniej on się zasiedział i ma taki tyłek, że musi napinać, żeby gdzieś przejść przez futryne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 W zeszłym roku skończyłem trenować piłkę nożną, a w tym zacząłem ćwiczyć fechtunek (bractwo rycerskie) :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 haha, no widzisz parówo :( Dobra Kofelku, coś jeszcze chcesz dodać :) ? Czy może ten temat cię przerasta? Hę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Trenuję napinanie pośladków w stylu dowolnym. Poza tym ćwiczę pompki na jednej ręce z zamkniętymi oczami, a także lewitację za pomocą myśli. Co z tego że robisz pompki z zamkniętymi oczami? To nie szachy:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Co z tego, że grasz w szachy? Ja umiem klasnąć w pozycji do robienia pompek. Przynajmniej chciałbym umieć :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Pompki z zamkniętymi oczami cię dziwią, a lewitacja nie? Gdzie ty, w cyrku żyjesz? :3 @Down, nie do ciebie, ty się wbiłeś pół sekundy przede mną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 ?? Do kogo to było :o ? Z tym robieniem pompek piszę na serio, to nie jest takie trudne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Ciekawy temat, piłka nożna od 9 lat, bieganie od 3 (puki co 2 maratony i kilka półmaratonów zaliczyłem). Siatkówka okazyjnie ale przy moim niskim wzroście (178cm) to moge się tylko pouśmiechać do niektórych dwumetrowców. Pingla nie nawidzę. Szachy okazyjnie zależy na jakiej lekcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 O, właśnie, dyscyplina w której jestem naprawdę ponadprzeciętny to bieganie. Niestety, ciężko być najlepszym przy ludziach, którzy to regularnie trenują lub są o wiele wyżsi ode mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thobby Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 ej ludzie nie piszcie o asg bo to nie sport :P @Hunter - jak biegasz maratony jak są od osiemnastki? Czy sam se po prostu trase robisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Co z tego, że grasz w szachy? Ja umiem klasnąć w pozycji do robienia pompek. Przynajmniej chciałbym umieć :P . stfu! nie mów, że tego nie zrobisz : O ej ludzie nie piszcie o asg bo to nie sport :P @Hunter - jak biegasz maratony jak są od osiemnastki? Czy sam se po prostu trase robisz? Gdzieś to wyczytał : O ciągle w gazecie/necie pisze asg - sport dla wytrałych :o @topic ASG, Paintball i inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Thobby: "ej ludzie nie piszcie o asg bo to nie sport" "sport-ćwiczenia i gry mające na celu rozwijanie sprawności fizycznej i dążenie we współzawodnictwie do uzyskania jak najlepszych wyników" -definicja ze słownika pwn. Thobby czasem lepiej zobaczyć definicje słowa obowiązującą w Polsce, powszechnie uznawanej przez obywateli, mającą podłoże kulturalne i naukowe, a nie jak ty używasz słów w znaczeniu jakie tylko Ty znasz i jeszcze wymagasz od nas żebyśmy rozumieli je tak jak tylko ty je rozumiesz :/ nie widzisz tu jakiegoś bezsensownego działania?? Ale nie, pouczaj nas dalej... Jakbyś nie wiedział to nie da się czytać w myślach drugiego człowieka, możemy się jedynie domyślać co myśli, zakładając różne rzeczy, jednakże nie zawsze nasze założenia muszą być trafne, gdyż osoba która jest przedmiotem naszych rozmyślań może nas specjalnie wprowadzać w błąd, a ludzie są tylko ludźmi i też mogą popełniać błędy... Kto mi da prywatne lekcje napina pośladków???? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Jak skutecznie przybrać na wadze? To proste! Wejdź na www.jakprzybracnawadze.com.pl i zdjedz hamburgera! Pani kontekstowa pokazuje swe wdzięki tylko w Valhalli lub wszędzie jeżeli nie jesteś zalogowany(a)! :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 jak biegasz maratony jak są od osiemnastki? Czy sam se po prostu trase robisz? Wiekszość jest od 18 ale jeśli wystawiają cię z ramienia organizacji czyli jakiś związków/klubów wtedy wystarczy zgoda rodzica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 28 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Czy ktoś może mi powiedzieć co to jest ASG? Bo nawet wikipedia nie daje odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 ASG to tak naprawdę repliki broni palnej. To, co mieli na myśli ci, którzy użyli w tym temacie pojęcia ASG, to tak naprawdę Airsoft. http://pl.wikipedia.org/wiki/Airsoft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Można też mówić AirSoft Gun Ale koniec offtopa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 29 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Z tego co się dowiedziałem nie można mówić na nazwę sportu AirSoft Gun. Poza tym to brzmi bez sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 A "tenis" nie? :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 ale wracając do Airsoftu, wiem że ASG=Air Soft Gun, jednak brzmi to lepiej niż AS :P poza tym większośc z nas-maniaków mówi na Arisoft ASG :) Może i brzmi to bez sensu, ale w naszym języku, przyjęło sie tak mówić, no i już, co ja na to poradzę :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi