Backspace Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Backspace- Duma wszystkich, zrobił efekty dzwiękowe do gry! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch3matic Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Cegły będą jak dostanę od grafika (podobno dziś już mają być) i zauważyłem, że tak pusto trochę na planszy to na razie dodałem, że jak wybucha czołg to zostaje po nim taka czarna sadza na ziemii, doda się jeszcze ślady, background trzeba zmienić, ale na jaki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch3matic Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 cegły rozwalające się (chociaż chyba grafik nie zrozumiał o co chodzi) i rozwalone czołgi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 a jakieś różne rodzaje amunicji będą? Patrząc na filmik czołgi zdecydowanie zbyt często strzelają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch3matic Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Na razie nie myślałem o innych rodzajach amunicji, masz jakieś propozycje? To ma być dynamiczna gra :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 futurystyczne czołgi, strzelające blasterami i innymi fajnymi kosmicznymi zabawkami :D Ale to zależy jak bardzo chcesz odejść od oryginału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch3matic Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Map editor już działa: Plansza w edytorze: Wczytana do gry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 A mnie się średnio podoba remejkowanie takiej legendy jak Tanki. Musisz się naprawdę napracować żeby to było coś warte. Nie oceniam czekam na demo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Ale remake gry to remake wiec ciezko tu o jakas oryginalnosc raczej chodzi o lepsza oprawe i wykonanie oraz efektownosc [a poza tym dziala na pececie ];S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 "TANKI" Jak ja nienawidzę mieszanki językowej -.-' Co do gry, życzę powodzenia :) P.S. Co to za muza na filmiku ? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch3matic Opublikowano 6 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Muza z newgrounds Nie będzie dema Co do remakowania legendy co to ma oznaczac? Że nie będzie lepsza od oryginału? Czyli co, nadal grasz na pegazusie w tanki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Tak, jeszcze raz oglądałem filmik (fajna muzyczka :)) Przydałby się efekt zatrzęsienia ekranu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch3matic Opublikowano 6 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 W którym momencie? rozwalenia się jakiegoś czołgu? Bo teraz to już chyba mamy przesyt efektów i tłoczno się od nich robi na ekranie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Tak ogólnie, to smugę za pociskiem można było zrobic lepiej, choćby na draw_line. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch3matic Opublikowano 6 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Mówisz o tej smudze co była na filmiku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Patrzyłem tylko na ostatniego screena, mam słabe łącze, więc nie obejrzałem filmiku. Chodzi o smugę pocisku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi