CTRL Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 oceniam. a co mam napisać? 'O! jest gra!' :P pół roku? bez przesady... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 26 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 zaraz editne i dam litlle ocenke CO TO JEST?!?! bezsensowna gra z grafiką, która mdleje oczy... dam 1+ za muzyczke wiem że to nie dział z demami, ale zaprezentował gre. mam racje Marku? :P Lol, przecież to tylko jego wprawki, a nie gra na serio... Oceniać coś takiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Backspace Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Oceniać coś takiego? To idiotyzm :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 LOL? :blink: oceniam te zaczątki... tylko powiedziałem że czesia nie ma co dorabiać... jego zrobili po ciemku... to wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Backspace Opublikowano 26 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 jego zrobili po ciemku... to wystarczy -,-' No, zrobiłem gierkę o Ping Pongu ;) Tryb dla 2 graczy i dla jednego. Jakby się piłeczka zacieła to klikamy na nią ;) To nam nie dodaje punktów (chciałoby się xD). W trybie dla 2 graczy to samo tyle że nie walczymy między sobą, a razem współpracujemy, zdobywamy punkty. Jeżeli chodzi o muzykę to gdzieś ją słyszałem... ;p Link: https://gmclan.org/up6306_4_PinG_PonG_GaMe_BackspaCe.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Soundtracki? Po lewej menu soundsm prawym klikasz, Create sound, tam wybierasz z komputera co to za muzyka, otwierasz jakiś obiekt, dajesz Create Event, potem Create, później z menu po prawej wybierasz main1 i tam masz sounds, przeciągnij ten nieprzekreślony głośnik (Play sound) na Actions, w sound wybierasz tą swoją muzykę i jako loop dajesz "true" (loop to po angielsku pętla) po tym zapisujesz i masz co chciałeś ^^ Może pomogłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Backspace Opublikowano 30 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Tyle, że temat już nie aktualny :bye1: Ale mimo wszystko dzięki za pomoc ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marker Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Pozwole sie wtracic w nieaktualny juz temat :) Przegladalem to, co bylo wyzej. Na przyszlosc sugeruje koledze, aby wrzucal pliki gmk, a nie exe. W razie jakichs bledow duzo latwiej bedzie pomoc. To tak... z grzecznosci (?), na przyszlosc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Ok, a ja się również wtrącę. Sorry, nie wiedziałem że nieaktualny bo od ostatniego posta minęły tylko 4 dni więc co mi tam, a ja akurat znam dość dobrze dodawanie soundtracków, a jak patrzyłem to nikt przede mną nie opisywał tego (chyba) więc co mi tam... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi