Egzekutor Opublikowano 13 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Pozwólcie, że jeszcze raz odświeżę temat i pochwalę się tym co zmajstrowałem. Tu macie 4 nowe screeny: Menu: Screen Z gry: Screen Screen2 Screen3 Wiem, że nadal jest mało przedmiotów na screenach ale wkrótce ulegnie to zmianie :) Zmieniłem także opis gry (czyt. 1 post). Komentujcie nowe zmiany ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 troche malo przejrzysta grafa wrzuc jakis filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 13 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Filmik wrzucę za jakiś tydzień ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 W sumie gameplay zapowiada się ciekawie, jednak ta grafika... weź to popraw, do czasu demka nie oceniam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 15 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Popraw grafę, szczególnie te ikonki, bo są strasznie paskudne. Ale gra może być ciekawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 W sumie to nie jest złe :) Daj jakieś ciekawe bakgrand :) P.S: A Ty odświeżasz tematy żeby nabić w końcu 1,001 postów :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Popraw grafę, szczególnie te ikonki, bo są strasznie paskudne. Ale gra może być ciekawa. O wypraszam sobie, część ikonek zrobiłem ja :twisted: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Niestety on ma rację grela, są paskudne :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Ta, kilka ikonek ulegnie zmianie inne grafiki prawdopodobnie też ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 16 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 I zmień te menu, bo jest chaotyczne i brzydkie ( w sensie, że nic do niczego nie pasuje ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ColdFlame Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Fajne, fajne. :) Szkoda że premiera dopiero w sierpniu... ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 O kurde, przypomniało mi się właśnie, że Egzekutor chciał animacje do tej gry : O Zapomniałem mu odpisać bo byłem na For the Horde! w Wowie :P to napiszę tutaj: Jak znajdę jeszcze czas to poanimuję to jeszcze, jeśli nie znalazłeś nikogo innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 1 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Kolejne odświeżenie :) Tym razem mam dla was do zaprezentowania nowy, szczegółowy opis gry. Przeczytacie w nim prawie wszystko na temat Olympus Mons. Ponadto dołączam trzy zrzuty ekranu. Proszę was o podsuwanie pomysłów na temat poziomów w grze i wrogów. *nowy opis znajdziesz w pierwszym poście Screeny: --1-- --2-- --3-- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 niektore tekstury do siebie nie pasuja (sa zbyt detaliczne wzgleden innych), chociazby te metalowe kafle po prawej gdzie sie cos na nich fajczy, wzgledem reszty podlogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 cała grafika nie pasuje do siebie. weż porównaj menu z roomem ulepszeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 1 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Ten problem mnie gryzie. Chyba nie mam wyczucia co do tych grafik ;/ No te kafelki co wspomniał Psyś to faktycznie do wymiany :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Poszukuję grafika/ów i dźwiękowca do projektu! Szczegóły na gg: 6333614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi