mallo Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Założyłem nowy serwer do MineCrafta. Potzebuję testerów którzy by sprawdzili czy dobrze chodzi. Tylko osoby z GMClanu! Jak ktoś chce, tu jest link: Mallo Polish Serwer - ONLINE Wchodzić można tylko w przypadkowych godzinach, więc się nie denerwujcie jak zobaczycie napis "Disconnect from server". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej-01 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 ja jestem maciej01 na minecraft :P EDIT: włączaj serwa ! =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Mamy już jeden serwer, więcej nam nie potrzeba. Wiem że to twój serwer ale oficjalny Gmclanowy i tak zaesze będzie lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 testerów??? HAHAHAHAHAHA chyba odpierddalaczy brudnej roboty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Sam dużo zrobiłem! Mam dopiero 11 lat! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Sam dużo zrobiłem! Mam dopiero 11 lat! tak! wiek przeszkadza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 23 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Serwer włączony! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi