Czarny Ass Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Co oznaczają te litery? Bo jak jest jakiś Time Line (linia czasowa) albo Skrypt albo cokolwiek co jest w tych "ikonkach folderów" to jak użyje się w skrypcie nazwy jakiegoś np. obiektu to wtedy jest na fioletowo. To znaczy, że nie można używać tej nazwy? Jak nie to czy nie jest to wywołanie tego z tą nazwą np. skryptu albo lini czasowej? Bardzo proszę o pomoc w odgadnięciu "zagadki". :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Na fioletowo wyświetlone są wszystkie zasoby (akurat ja mam na zielono bo sobie zmieniłem) i oznacza że nie możesz nadać zmiennej takiej samej nazwy jaką ma zasób. Zasób==wszelkie sprity, soundy, pathy, timelinesy, objecty i roomy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Makary, warto by dodać, że kolory w GM 8 są inne niż w poprzednich wersjach. Oczywiście te początkowe, bo zawsze można je zmienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi