WilkAss Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 usunięte...pasi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donway Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 dobra robota, znów 5/5 ! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Jest spoko, 5/5 :) Oby tak dalej :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Usuń te funkcje z pojedynczym czymś np d3d_model_load bo to sensu nie ma. 2/5, nic nadzwyczajnego tutaj nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkAss Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 nie ma bo to jest silnik dla początkujących...i on ma być cały po polsku więc weź się nie udzielaj. Penwnie nawet takiego czegoś byś nie zrobił więc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Proszę, proszę, Wilku. Widzisz, uważałeś, że ja czy Markar nic nie umiemy. Przychodzi jednak taki moment, gdy ty coś publikujesz i to my cię oceniamy. Twój przykład jest strasznie bezużyteczny i niepraktyczny. Nie idzie go prawidłowo zaimplementować w jakimkolwiek projekcie. W dodatku niektóre nazwy funkcji idiotyczne. Twój powyższy post cię kasuje, serio. I nie wiem czy oceniać twą niewiedzę, czy ogólną głupotę. 1/5, trochę szacunku do tych, którym chce się ciebie oceniać, ok :) ? Twoje zachowanie jest niepoważne. No i widzę różnicę między silnikiem DLA POCZĄTKUJĄCYCH, a silnikiem OD POCZĄTKUJĄCEGO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Kawał dobrej roboty! 5++ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkAss Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Proszę, proszę, Wilku. Widzisz, uważałeś, że ja czy Markar nic nie umiemy. Przychodzi jednak taki moment, gdy ty coś publikujesz i to my cię oceniamy. Twój przykład jest strasznie bezużyteczny i niepraktyczny. Nie idzie go prawidłowo zaimplementować w jakimkolwiek projekcie. W dodatku niektóre nazwy funkcji idiotyczne. Twój powyższy post cię kasuje, serio. I nie wiem czy oceniać twą niewiedzę, czy ogólną głupotę. 1/5, trochę szacunku do tych, którym chce się ciebie oceniać, ok :) ? Twoje zachowanie jest niepoważne. No i widzę różnicę między silnikiem DLA POCZĄTKUJĄCYCH, a silnikiem OD POCZĄTKUJĄCEGO. Ehh...jaj uważasz ^^ Niektórzy dają 5/5 a ty dajesz 1/5 bo ty jesteś pro i piszesz quake3 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donway Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Proszę, proszę, Wilku. Widzisz, uważałeś, że ja czy Markar nic nie umiemy. Przychodzi jednak taki moment, gdy ty coś publikujesz i to my cię oceniamy. Twój przykład jest strasznie bezużyteczny i niepraktyczny. Nie idzie go prawidłowo zaimplementować w jakimkolwiek projekcie. W dodatku niektóre nazwy funkcji idiotyczne. Twój powyższy post cię kasuje, serio. I nie wiem czy oceniać twą niewiedzę, czy ogólną głupotę. 1/5, trochę szacunku do tych, którym chce się ciebie oceniać, ok :) ? Twoje zachowanie jest niepoważne. No i widzę różnicę między silnikiem DLA POCZĄTKUJĄCYCH, a silnikiem OD POCZĄTKUJĄCEGO. sam jesteś bezużyteczny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Ehh...jaj uważasz ^^ Niektórzy dają 5/5 a ty dajesz 1/5 bo ty jesteś pro i piszesz quake3 :D wilkAss, uważaj na jaja... Twoje zachowanie jest naprawde nie poważne, że dajesz 1/5 i jeszcze ględzisz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 5/5 dali ci którzy pewnie nie sprawdzili nawet czy to działa, ocenili ładnie bo 3d i dużo kodu... :P A teraz poważniej - WilkAss, to jest jakiś nieśmieszny żarcik z Twojej strony? 90% tego to same bezużyteczne jednolinijkowe aliasy innych funkcji... ;f Zdecyduj się, czy to ma być tłumaczenie nazw funkcji (gdyby tego było więcej i było by sensownie tłumaczone to bym to nawet nazwał ciekawą inicjatywą), czy "silnik". I donway, zamiast ubliżać innym może powiedz, co w tym silniku Ci się spodobało :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkAss Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 takiem tłumaczenie z przykładem ;D Ale jejku...przecież nie każe ci tego używać nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Spokojnie, nie zamierzam :) Wydaje mi się że mam prawo to ocenić, i skorzystałem z niego. Lepiej przetłumacz więcej funkcji i klocków i wydaj jako "Game Maker po polsku!" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Wilk -> Co nie znaczy, że nie mogę tego skomentować. Wilku, uspokój się już i ogarnij. Gdybym był bigsharkiem to napisałbym "mój komentarz jest więcej wart niż 100 innych userów", co jest oczywiście nieprawdą. Musisz się jednak nauczyć, że ocena 1/5 jest zawsze więcej warta niż nieuzasadniona ocena 5/5. Donway i CTRL właśnie przedstawili swój poziom i wiem już, z kim mam do czynienia. Jeżeli nie doceniasz czyjegoś wysiłku i jego starań, to znaczy, że nic nie jesteś wart :) . Być może twój przykład zasługuje na 2/5, ja jednak zgorszyłbym się sam gdybym wstawił ci ocenę większą niż 1/5 ze względu na twoje zachowanie. No i po raz drugi mi podpadłeś, w sumie to dobrze, przynajmniej szybko tego nie zapomnę. Ale dam wam jeszcze jedną szansę: wytłumaczcie mi, co jest idiotycznego w wystawianiu 1/5 i wysłowieniu się? Moja ocena chociaż ma jakieś znaczenie, bo jest uzasadniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkAss Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Spokojnie, nie zamierzam :) Wydaje mi się że mam prawo to ocenić, i skorzystałem z niego. Lepiej przetłumacz więcej funkcji i klocków i wydaj jako "Game Maker po polsku!" :P Hmm... możliwe :D Może bym przetłumaczył ;D A ktoś by chciał? ;D Wilk -> Co nie znaczy, że nie mogę tego skomentować. Wilku, uspokój się już i ogarnij. Gdybym był bigsharkiem to napisałbym "mój komentarz jest więcej wart niż 100 innych userów", co jest oczywiście nieprawdą. Musisz się jednak nauczyć, że ocena 1/5 jest zawsze więcej warta niż nieuzasadniona ocena 5/5. Donway i CTRL właśnie przedstawili swój poziom i wiem już, z kim mam do czynienia. Jeżeli nie doceniasz czyjegoś wysiłku i jego starań, to znaczy, że nic nie jesteś wart :) . Być może twój przykład zasługuje na 2/5, ja jednak zgorszyłbym się sam gdybym wstawił ci ocenę większą niż 1/5 ze względu na twoje zachowanie. No i po raz drugi mi podpadłeś. tego nie chce mi się komentować ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Cóż, wolałbym "przyznaję ci rację", ale też może być :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkAss Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 ehh...nie o to chodzi...nie chce mi sie tego czytać...pewnie coś że do niczego tec...standard ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Wow! Czy ty rozumiesz, że ja nie mam zamiaru cię gnębić czy cuś? Podałem ci, co jest złe w przykładzie i co należy poprawić. No i napisałem ci, dlaczego twoje zachowanie jest niepoważne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Tak, to ja jeszcze dorzucę kilka skryptów pasujących do reszty, których nie ma w twojej paczce: e3d_pokaz_wiadomosc GML show_message(argument0); e3d_oblicz_ile_jest_2_+_2 GML return(2+2); e3d_wylacz_gre GML game_end(); e3d_zamknij_ini_(skrypt_bezpieczenstwa_gdyby_tamten_sie_zepsół) GML ini_close(); ... Co to ma być? Jest spoko, 5/5 smile.gif Oby tak dalej tongue2.gif Ci co dali 5/5 chyba w ogóle nie spojrzeli na to dzieło... Toż to są zwykłe gm'owe, w większości pogorszone skrypty tylko pod innymi, dłuższymi i niekomfortowymi nazwami. Nie oceniam w ogóle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Lol, toż to jest niepoważne, większości skrytow nadałeś nazwy dłuższe od prawdziwego kodu, to jest długie i niekomfortowe. 1.4/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkAss Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Dobra Boshe...Usuwam...temat do zamknięcia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Dobra Boshe...Usuwam...temat do zamknięcia... to go zamknij. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkAss Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 zdeka nie wiem jak ;D xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkAss Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 dzieki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi