LolikZabijaka Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Cześć, mam pytanie, jak przy użyciu animacji szkieletowej zrobić realistyczny system zwłok, już tłumaczę o co chodzi: Jest sobie gracz i przeciwnik, gracz go zabija. Kiedy przeciwnik ginie, zamienia się w obiekt zwłoki i te oto zwłoki powinny kawałeczek polecieć, a ich kończyny powinny być w losowym bezwładnym ruchu. Kiedy ciało upadnie również powinno ułożyć się losowo Kiedy np będę chciał do zwłok strzelić i wyceluję nap w nogę... To noga przesunie się troszkę w te strone z której leciał pocisk. Jeśli coś jest nie zrozumiałe to wytłumaczę dokładniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 animacja szkieletowa i ragdoll się kłania. Sprawdź gmpsyhics, tam możliwe znajdziesz coś dla siebie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 17 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 gdzie jest te gmphysics ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 gdzie jest te gmphysics ? nie chce mi się szukać w googlach, więc zapytam na moim ukochanym forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 17 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 szukałem w google i nic ciekawego nie znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Pierwszy link od góry, drugi, i trzeci. Jeśli z któryś z tych linków nie jest "ciekawy" i nie odnosi się do Twojego problemu, odpuść sobie GMCLAN, komputer i idź ulepić bałwana bo przecież globalne ochłodzenie nachodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 @up http://media.wp.pl/kat,1022939,wid,1186448...ml?ticaid=197a5 A tak ogółem to w tej temperaturze nie da sie lepić. Skoro mu się w googlach nie chce szukać to zamknijcie temat i nauczcie go co potrafi wujek gógl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 a tak z ciekawości: na tych fotkach ten koleś po lewej co on trzyma? mnie zastanawia i spac nie daje. a nie lepiej pobawić sie direction? lengthdir? jeśli poradzisz sobie z gmpsyhics to spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 17 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 broń trzyma, z tym gmphysics faktycznie mogę se nie poradzić, to mówisz że można prościej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 prościej: tak, prosto: nie. Ale da sie lengthdirami chodźby. Ja osobiscie jako zwolennik sposobów prostych bym to po prostu narysował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 ja tak samo. i losował sprity i po kłopocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi