adam014 Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Kidyś był w mojej sygnaturze obrazek z napisem "No-Name-The great escape" wtedy zrezygnowałem z tego projektu,ale niedawno pomyślałem że ten projekt moge odnowić pokombinowałem i wyszedł projekt o zupełnie nowej szacie graficznej i napisany w 60% w GMLu!!!Zapraszam do pobrania dema noname_poprawione.rar 1045KB Prosze o ocene. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Słabiutko, słabiutko. :o Włączam grę jakiś "kwadrat" do mnie podchodzi i widzę na ekranie tylko "chcesz dostać?" i "spadaj!". Nie da się z tym nic zrobić, musiałem wyjść z tej gry za pomocą CRTL + ALT + DEL. Może jest jakiś sposób żeby dało się w to grać , ale ja do tego nie doszedłem i nie mam zamiaru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Zgadzam się z Vianomem, gra się zaczyna, podchodzi coś czerwonego i nie mogę przestać gadać! (to po chwili robi się wnerwiające) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Poprawiłem.Macie link w 1 poście. Aha i strzela się spacją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Teraz gdy tylko dojdzie do mnie jakiś gostek znowu zaczyna gadać "Chcesz dostać itp.", a jak obruce się przy ścianie to się zacinam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Już dialogi są wywalone!Aha i do tych czerwonych to strzelajcie(spacja)!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Ohoho ta gra posiada całą mese błedów podam tylko 2: 1.Gdy podchodzi sie do "kwiatków" to koleś sie blokuje. 2.Czase naboj zamiast do przodu leci do tyłu. A tak pozatym to jak to dopracujesz może cuś z tego bedzie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi