adam014 Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Stworzyłem Mini-Projekt CD-Playera.Można nim odtwarzać muzykę z AudioCD. Pobierz program:cd.rar 966KB Może dla niektórych ten program może być głupi,ale napewno wiele osób lubi słuchać muzyki przy robieniu gier. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Jęsli ktos lubi słuchać muzy prz pracy to chyba ma jakis porogram do odtwarzania. Lae projekt ciekawy, sam bym nie potrafił takiego zrobić (śmiesznie wygląda po wciśnięciu F4) Jęsli ktos lubi słuchać muzy prz pracy to chyba ma jakis porogram do odtwarzania. Lae projekt ciekawy, sam bym nie potrafił takiego zrobić (śmiesznie wygląda po wciśnięciu F4) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Jęsli ktos lubi słuchać muzy prz pracy to chyba ma jakis porogram do odtwarzania. Lae projekt ciekawy, sam bym nie potrafił takiego zrobić (śmiesznie wygląda po wciśnięciu F4) Jęsli ktos lubi słuchać muzy prz pracy to chyba ma jakis porogram do odtwarzania. Lae projekt ciekawy, sam bym nie potrafił takiego zrobić (śmiesznie wygląda po wciśnięciu F4) Po co piszesz 2 razy to samo.Literówki robisz.Ale dzięki za przetestowanie. :) P.S F4-Fullscreen :):):):):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Przez przypadek, bo napisałem, cofnołem stronkę i kots do mnie napisał na gg, i znowu nacisnołem DODAJ ODPOWIEDŹ, dlatego jest 2 razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Adam możesz udostępnić mi kod z tego? Jeste ciekawy jak to zrobiłeś...Jak niechcesz podawać tu linka to wyślij na gg:4942746.Bardzo prosze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Bobo: przecież od tego są klocki specjalne ;p . Coś takiego to kwestia 5 minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 lol niewpadłem na to:P Po prostu mało korzysatm z klocków i się na nich nie znam:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 W EXTRA jest takie coś jak CD i tam masz: -Play a CD -Stop the CD -Pause a CD -Resume the paused CD -If a CD exists in the drive -If the CD is playing. I tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 No właśnie. To już mogłeś się postarać o plejera a'la foobar albo winamp ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grygorz Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 to jest jeszcze demo jest nadzieja:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi