4tk Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Jak widać, martwy zombie to tragedia. Chciałbym aby ktoś poprawił tą grafikę, 2 wersje: z krwią i bez krwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 ten żywy też super nie jest. ogólnie przy takiej wielkości to dużo nie zrobisz. Jakie wymiary tego ? Edit. Hehe to mi wyszło ;p żywy zombie, dopiero teraz zauważyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 wymiary jakie chcesz, ale żeby się mieściły w 50x50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FeniX112 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Starałem się poprawić, ale mało z tego można wyciągnąć. W dodatku, sfailowałem. Trzym: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Przynajmniej lepsze od mojego :) BTW. czy ja cie czasem nie znam z pivot.boo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FeniX112 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Się tak zastanawiałem, skąd kojarzę Twój nick xP. Hiho. Btw, radzę Ci zmienić kolory. Są takie przymulaste, jeśli to dla klimatu, to raczej nie wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario1992 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 a oto moja wersja zombiaka ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 @Mario - ten twój zombie jest bombowy tle, że... to człowiek :P Jak na człowieka to jest 5/5 ale zombie to nie za bardzo przypomina. Lepiej trochę bardziej zielonych zrób i bez włosów najlepiej, a będą super. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 17 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Nie rób zielonych, tylko bardzo zgaszone kolory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario1992 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 A to teraz Zombiak By ME V.2 Myślę że się spodoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 18 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 jest fajny, ale ja bym się raczej tak nie ubrał gdybym był praktycznie nieżywy i miał mordować ludzi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi