Kofel Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Mu się ID serwera zresetowało, bo wczoraj przed północą link nei działał, można było wejść tylko znajdując go na publicznej liście na stronie MineCrafta. ID były różne. ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Mam nadzieję, że prywatny? Bo będę banować nie-z-gmc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 juz dziala jak cos, wkleje link na glowny post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 No to teraz PsichiX się tłumacz jakim prawem Grabarz zbanował typka z GMClanu za to, że "nie jest z gmclanu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 You are banned. Tak to jest jak daje się dziecku takiemu jak Grabarz jakąkolwiek władze, najpierw szpanuje i pokazuje ile umie, a potem kiedy go nie chce w swojej przestrzeni banuje. Wnoszę o zdjęcie OP'a Grabarzowi oraz odbanowanie mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 a ja wnoszę przeciw przeciwko :D temu tekstowi "won stąd bo to mój teren " -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:thumbsup: Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 A ja będę chciał zagrać i nie chcę, aby mnie spotkała jakaś przykrość :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Coś chyba nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Jezu ale problemy stwarzacie już gladiusa przeprosiłem za mój błąd, nie musicie zaraz problemów robić. A ty Pieter się nie wtrącaj bo za wyzywanie mnie już bana, niestety, zdjętego przez PsichiXa, dostałeś. BTW. To jest server GMClanu a nie jakichś innych typków niszczących naszą pracę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Jezu ale problemy stwarzacie już gladiusa przeprosiłem za mój błąd, nie musicie zaraz problemów robić. A ty Pieter się nie wtrącaj bo za wyzywanie mnie już bana, niestety, zdjętego przez PsichiXa, dostałeś. BTW. To jest server GMClanu a nie jakichś innych typków niszczących naszą pracę. czy ja komuś niszczyłem pracę? łazisz za psichixem tam gdzie nie powinienes i nie byłeś proszony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 ehhh... przy ~14+ osobach u mnie lagi już są okropne, muszę wpaść później :( Do Stasia: Nie baseny tylko pałac "wodny" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 czy ja komuś niszczyłem pracę? łazisz za psichixem tam gdzie nie powinienes i nie byłeś proszony. Nie powiedziałem, że niszczyłeś pracę, tylko, że przeklinałeś, czytaj ze zrozumieniem. EDIT: Dodano nowy punkt do regulaminu. Od teraz wszyscy bez nicków GMClanu (z wyjątkiem tych, co już są) będą banowani z powodu jednego gracza, który przez pół godziny kiedy mnie nie było robił dziury wszędzie i w połowie rozwalił napis gmclan, a co gorsza - zabawił się zamkiem PsichiXa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Coś się zepsuło. Zapisałeś mapę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 serwer zamykam i bedzie otwierany wylacznie na czas gdy bede nad nim czuwal. A pana ktory sie zabawil moim zamkiem ukroce - tak jestem msciwy :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Coś się zepsuło. Zapisałeś mapę? Lol, sama się zapisuję. PsichiX wyłączył serwer. @up Już został zbanowany, spokojnie. Musiałem zostawić opiekę nad serwem na godzinę a tu takie jaja... Ale to wasza wina, teraz już nie będę wpuszczał nikogo, kogo nie ma na GMClanie, bo sobie w ogóle nie pogramy. To ma być GMClanowy serwer a nie międzykontynentalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 No to lekka lypa teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 no i padł. Powiedz ze o 20 robiles save!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zbudowaliśmy ze Stachem epicką Fortecę Krasnali :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Z komnatą króli, epicką walką z wodą, gigantyczną biblioteką i kryjówkami Nikasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Która się skasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Mapy się same zapisują co parę minut... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Acha. Zgłaszam się na dodatkowego admina. Jestem chory więc mogę siedzieć do białego rana+mam dużo czasu. Dzięki temu inni bedą mogli pograć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Ja tam siedzę praktycznie pół dnia ale musiałem wyjść na 1h :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Ja tam siedzę praktycznie pół dnia ale musiałem wyjść na 1h :/ to zabrzmiało dziwnie :0 "siedzę tam pół dnia, ale musiałem zrobić coś w realu i zmarnować 1h mojego życa :/" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 to zabrzmiało dziwnie :0 "siedzę tam pół dnia, ale musiałem zrobić coś w realu i zmarnować 1h mojego życa :/" Ta minka oznaczała zniszczenia spowodowane moim niebytem na serwerze. Poza tym, akurat PsichiXa nie było. Ciebie może tyle nie ma? Jesteś cały czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Co z servem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Uwaga, zmieniam pewne zasady serwera! Od teraz osoby które chcą grać muszą zgłosić się do mnie na PW a ja je zweryfikuje i albo dopuszcze do serwera albo i nie. Serwer bedzie udostepniany osobom, ktorym bede wysylal wiadomosci na PW a w nich link do serwera, a osoby ktore zjawia sie a nie beda na liscie, beda banowane. Dziekuje za uwage :) Chamstwo trzeba trzymac krotko na smyczy, skoro nie potrafi docenic dobrej zabawy, tylko psuc ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Niech podniesie ręke ten kto widział żebym wyszedł z serwera choć raz gdy żadnego OP'a nie ma. Grabarz- głupio zrobiłeś :/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Ciebie może tyle nie ma? Jesteś cały czas. funnyfact: jestem w szpitalu i czekam na operację kręgosłupa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Niech podniesie ręke ten kto widział żebym wyszedł z serwera choć raz gdy żadnego OP'a nie ma. Grabarz- głupio zrobiłeś :/ . Z czym głupio zrobiłem? @up no dobra :f @PsichiX: No i bardzo dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi