Pieter Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 wbij i sobie zrób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 wbij i sobie zrób. Nie mam teraz czasu. Dobra później zrobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Chętnie bym pobudował ale nie wiem co jest czyje a bana nie chce. Chce zrobic dziure do wnetrza ziemi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Serwer padł :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 woooo. Propos nie moge znalezc tego serwera. Tylko te alternatywny od psychcia. DO tego nie chce mnie polaczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 woooo. Propos nie moge znalezc tego serwera. Tylko te alternatywny od psychcia. DO tego nie chce mnie polaczyc Linka masz w 1 poście, poza tym, psyś wyłączył :/ Akurat jak robilem jego nazwe na wielkim bilbordzie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Jak właże w 1 link to mi single playera wywala. Eeeee :< Budowałem atlantyde+1 domek z szklana podloga zeby widziec podwodne miasto z gory ale kiedy wykanczalem ostatni korytarz domku to usunalem nie to co trzeba i woda mi zalala wszystko. E tam, sie i tak zrobi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 @Flaque: Ty robiłeś wszędzie fastrygi i głupie napisy... Powinieneś dostać tam bana.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 jurtro odpalam serwa o 15:30 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 jutro czy dziś, bo północy to pisałeś :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 dzis, dzis ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Jakie swastyki? O żadnej takiej akcji nie słyszałem, więc pewnie mnie już na serwerze nie było. Poza tym nie robiłem wszędzie napisów. Zrobiłem tylko orgię, którą po chwili usunąłem i duży napis SPIER koło mojego domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 od teraz bede sledzil poczynania kazdego potencjalnie niebezpiecznego usera, wczoraj w ten sposob przylapalem usera "wenaz" na niszczeniu zamku pietera bodajze, ktory sie zapieral ze nikomu nic nie zniszczy, tak wiec nie badzcie zli jesli czasem zobaczycie mnie sledzacego was :P - WielkieOkoPatrzy :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 zniszczył NASZ ZAMEK?!?!? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 w pore zbanowalem, jest tylko pare dziur - dach i mur. ale nie jestem pewien czy Twoj bo jest kilka zamkow w obrebie miasta :P BTW. mowiliscie ze filmik zrobiliscie :P kto ma? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Mnie nie musisz sledzic. MOje miasto i tak jest 15 pieter pod waszymi domami. Znaczy gdzies z boku na wolnej przestrzeni ale jestem potencjalnie nieszkodliwy :P. Psychu, skoro widze Ciebie w przegladajacych ten temat to odpal chociaz godzine szybciej :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 w pore zbanowalem, jest tylko pare dziur - dach i mur. ale nie jestem pewien czy Twoj bo jest kilka zamkow w obrebie miasta :P BTW. mowiliscie ze filmik zrobiliscie :P kto ma? :D ten zamek z 4 wieżami ;p? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Psychu, skoro widze Ciebie w przegladajacych ten temat to odpal chociaz godzine szybciej nie moge, pracuje do 15 a serwa mam w domu, w pracy nie odpale :P A dzisiaj (jesli dadza mi wolne jutro) serwer bedzie czynny od 15:30 do 5:00 rano, a jak nie to od 15:30 do 23:00 :) ten zamek z 4 wieżami ;p? hmm, zdaje sie ze tak. Wiecie, dobrze ze robie kopie co kilka godzin, wiec w razie czego moge przywrocic stan na zyczenie wiekszej liczby osob. Postaram sie tez rozkodowac sposob zapisu mapy i zrobie mozliwosc przywrocenia konkretnego obszaru mapy, co by ulatwic nam zycie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 wiesz co, myślałem, żeby zdekompilować ten serwer i dorobić pare komend dla admina typu latanie by mógł robić ss mapy itd ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 O, to obszarowe cośtam by się przydało. Usunąłem przypadkowo nie ten element i woda mi zalała podziemny dom. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 w pore zbanowalem, jest tylko pare dziur - dach i mur. ale nie jestem pewien czy Twoj bo jest kilka zamkow w obrebie miasta :P BTW. mowiliscie ze filmik zrobiliscie :P kto ma? :D Ja zrobię na dzisiejszej sesji, dam linka jak już wrzucę na jutuba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Póki psysia nie ma możecie wbijać na mój server z 1 linka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 serwer odpalony bedzie dzialal do 5:00 rano :) (chyba ze siora niechcacy wylaczy to maxiu chyba zna numer do mnie ;P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 serwer odpalony bedzie dzialal do 5:00 rano :) (chyba ze siora niechcacy wylaczy to maxiu chyba zna numer do mnie ;P) za każdym razem daj link, bo nie chce nam się szukać całego tematu w jego poszukiwaniu :P poza tym ten co dałeś poprzednio, nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 No rly nie działa :P dziwne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Pieter, chodź na TS. Psichix, nie mogę się połączyć z serwerem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Maximal 15:37:30 pisal, ze odpali o 15:30 15:37:38 moze ma jakis poslizg czasowy 15:38:26 poczekajmy do 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Czekamyyy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 sorki, ip mam zmienne to i kod sie zmienia xD http://www.minecraft.net/play.jsp?server=2...71f92a174f1f906 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi