FeniX112 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Cóż, czasem trenuję swoją formę, coby nie spaść za bardzo, jeśli chodzi o pixelki, więc mogę przy okazji na coś się przydać... Co robię? W zasadzie wszystko. Tutaj przykłady moich prac: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 robisz również grafikę top down? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkAss Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 fajny ninja ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FeniX112 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 robisz również grafikę top down? Mogę spróbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 robisz od 0 czy kopiuj wklej machnij pędzlem tu i ówdzie ? bo to różnica nie? pokaz coś z top-down. szkieletora narysuj jakiegoś np. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 robisz od 0 czy kopiuj wklej machnij pędzlem tu i ówdzie ? bo to różnica nie?Napisał że to jego pikselki, omg. Fenix - boskie worki <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 no nie wiem, na necie widziałem podobne do tego drugiego. bardzo. na pewno było kopiuj wklej edytuj. z resztą co mnie to. kto tak nie robi.. a ogólnie czekam na coś todown. może być ciekawie.. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FeniX112 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Hm... ten drugi bowiem jest z anime Naruto. Pierwszy sprit robiłem na spółkę z pewnym gościem spoza kraju. Miał iść do modu Little Fighter 2, pod tytułem NTSD2. Zgodzę się za to, że sprity do animacji są robione kopiuj wklej, no ale "bez jaj" - mam utrudniać sobie pracę dla lansu? Za to pierwszy spritesheet, i grafika domków są w 100% moje, włącznie z paletą itd. Co do szkieletu - naprawdę przepraszam za jakość grafiki, lecz nigdy nie rysowałem czegoś takiego. http://www.chronoteam.unl.pl/upy/upload/skelet.PNG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 niezły, ale jakby był z 3 razy większy to spoko. myślę, że jakbyś robił topdown to by byli chętni na skorzystanie z Twoich usług ;] tyle że takie to troche za małe. nie wiadomo do końca czy to szkielet czy tylko kulka z dwiema pałeczkami. wieksze, a bedzie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masi Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 I rece mozna by bylo w druga strone wycieniowac, bo gostek wyglada jakby dwoma rekoma pokazywal ze jest ok :jezor: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 jśli chhodzi o sprity z 1 posta to graficznie wygądają one fajnie, ale te animacje bez jaj sie w żaden sposób nie kleją :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 No co byś powiedział na stałą współpracę? Jakby coś napisz na moje gg : 444054 Myślę że się dogadamy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek220896 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Jak by ci się chciało to zrób dla mnie ze trzy grafiki budynków w klimacie postnuklearnym do gry platformowej. W zamian mogę cię tylko umieścić w Creditsach. Jak by co to pisz na moje PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FeniX112 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Jak by ci się chciało to zrób dla mnie ze trzy grafiki budynków w klimacie postnuklearnym do gry platformowej. W zamian mogę cię tylko umieścić w Creditsach. Jak by co to pisz na moje PW. Postaram się zrobic. No co byś powiedział na stałą współpracę? Jakby coś napisz na moje gg : 444054 Myślę że się dogadamy:) No co byś powiedział na stałą współpracę? Jakby coś napisz na moje gg : 444054 Myślę że się dogadamy:)No co byś powiedział na stałą współpracę? Jakby coś napisz na moje gg : 444054 Myślę że się dogadamy:) Wybacz, mam za mało czasu. jśli chhodzi o sprity z 1 posta to graficznie wygądają one fajnie, ale te animacje bez jaj sie w żaden sposób nie kleją :P jśli chhodzi o sprity z 1 posta to graficznie wygądają one fajnie, ale te animacje bez jaj sie w żaden sposób nie kleją Tak, ponieważ nie są skończone. Pierwszy jest nadal w budowie, zaś drugi to projekt, który nie wypalił. I rece mozna by bylo w druga strone wycieniowac, bo gostek wyglada jakby dwoma rekoma pokazywal ze jest ok :jezor: .I rece mozna by bylo w druga strone wycieniowac, bo gostek wyglada jakby dwoma rekoma pokazywal ze jest ok :jezor: . To moja pierwsza grafika w top down, i w zasadzie trudno mi się przyzwyczaic. niezły, ale jakby był z 3 razy większy to spoko. myślę, że jakbyś robił topdown to by byli chętni na skorzystanie z Twoich usług ;] tyle że takie to troche za małe. nie wiadomo do końca czy to szkielet czy tylko kulka z dwiema pałeczkami. wieksze, a bedzie dobrze Będę pamiętac xP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi