Hanjuso Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 glownie: Counter Strike 1.6 sporo: World of Warcraft tylko troche: Warcraft III, Starcraft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Ja najbardziej lubię grać w "Pro Evolution Soccer 7" i w "Fifa 2008" Moje ulubione gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 "Pro Evolution Soccer 7" i w "Fifa 2008" Chyba żartujesz! Te gry są dopiero w produkcji :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Jak byłem bardzo mały to w Age of Empires I grałem. Tylko na rynku klikałem i się wkurzałem kiedy już nic nie mogłem na złoto zamienić (nie byłem świadomy co robię :P). Potem w Age of Empires II (też byłem bardzo młody). To był hit! Nikt by mnie nie pokonał :) . Grałem w Empire Earth I (to też staroć) i potem w AoE III, ale to lipa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 a ja se gram w Planescape: Torment! o! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Na razie na moim komputerze ciągle gram w Preya. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Ja ostatnio swoją listę zakutalizowałem :] Aktualnie gram w: Dead or Alive 4, OGame, Plemiona, Gladiatus (NEW), GTA3 (NEW). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Counter Strike 1.6 Puzzle Quest Blood Wars (Tak, odświeżam temat, bo uważam to za słuszne) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 CS 1.6 Non Serious Sam Pierwsze/Drugie Starcie Need For Speed Underground 1/2 StoneLoops FoczkiRO Ikariam(Ikariam.pl) No i to all. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 (Tak, odświeżam temat, bo uważam to za słuszne) źle uważasz Warcraft 3 <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 A ja sobie ostatnio pogrywam w FIFA i Carom3D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Soldat, Wolfenstein ET, Heroes of Might and Magic II, PHUN (jeśli Phuna można nazwać grą;p) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Castlevania: Portrait of Ruin - genialna sprawa. Długa, dynamiczna, świetnie wygląda! Soul Calibur 3 - moje absolutnie ulubione mordobicie. Czekam na czwórkę ;). Zelda: Phantom Hourglass - cudowna gra, która bardzo fajnie wykorzystuje możliwości DSa. Strasznie lajtowo sie w to pyka. Shadow of the Colossus - bez kitu jedna z oryginalniejszych i najbardziej klimatycznych gier w jakie grałem. Czysty geniusz! Super Mario Galaxy i Zelda: Twilight Princess - jedne z najwyżej ocenianych gierek w historii. Czekają w kolejce aż skończę te powyżej ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Mało gram na kompie, ale głównie gram w Tibię i gry Flash ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexyLemur Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Arcanum, Flashpointy wszystkie, troszkę w ET i zanim mi się karta graficzna nie spaliła, Crysis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Powróciłem do dość starego już "Halo". Teraz tylko czekać na czwarte GTA - 29 kwietnia coraz bliżej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 TES IV Oblivion KotN + SI TES III Morrowind Od niedawna młodsza siostra zmusiła mnie do grania na dwóch Pokemon Ruby/Sapphire. Najlepszy RPG na GBA! (Zaraz po Emerald) Warcraft III TFT: DDay, SWC, DotA itp. przez sieć na kółku informatycznym i kółku chemicznym (jedna godzina w sali, druga na informatycznej). Quake III Arena, Quake IV i Open Arena jw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słoniu Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 ADoM XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 wz2100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Przez Neta NwN + dodatki Martial Heroes Bez neta Na razie nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiedzmak2 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Moją ulubioną grą jest Gothic 3 i SpeelForce2 :D (RPG-i są zaje-fajne) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Moją ulubioną grą jest Gothic 3 i SpeelForce2 biggrin.gif (RPG-i są zaje-fajne) Ale mi RPGi :rolleyes: Gram w Warcrafta III i Wormsy czasem przez net. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Gram w Warcrafta III Tyle , ze ja w "DotA" :P . A tak po za tym to Diablo 2 LoD i czasami Starcraft ;] ( no i jak tu nie kochac Blizzarda ;D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Ja za to w nowe pełniaki z CDA, Runaway 2 - Sen żółwia oraz Gumboy: Crazy Adventures. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Mafia - teraz i zawsze i na wieki wieków Amen ! najlepsza gra w jaką grałem wspaniała fabuła nie ma lepszej gry :) to moje zdanie :) :D Mafia rulez :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Heroes Of Might And Magic III: -Restoration Of Erathia -Armagedon Blade -Shadow Of Death -In The Wake Of Gods Heroes Chronicles: -The Clash Of Dragons Ostatnio tylko tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoseKK Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Ja gram w cs'a, w obliviona czasem, i w age of empires III i w inne. Nie mam takiego tytułu co grał bym ciągle :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 A ja właśnie przeszedłem Blow Everything Up 2 :o Chyba najlepsza freewarowa gierka z jaką ostatnio miałem styczność. Zakochałem się =d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Dla mnie "Mafia" to świętość i nic innego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Kocham Icy Tower :D. W inne gry też gram. W Re-volt, Juiced, NFS: PS itp... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi