Zordon Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Nie chce zdradzać wszystkiego o grze, powiem tylko tyle, że musimy dojść kursorem w odpowiednie miejsce, omijając prz tym rozmaite przeszkody. Gra posiada muzykę, grafikę rysowaną przeze mnie i w sumie 15 grywalnych poziomów (+1 bonusowy :D). Grę zawsze można wczytać tam gdzie się ostatnio skończyło. Dla tych, którzy nie będą mogli sobie poradzić ze wszystkimi levelami: aby przejść do następnego poziomu należy nacisnąć klawisz 'D'. Aby przejść do menu wystarczy nacisnąć 'M'. Do działania gry konieczne jest aby w folderze z grą był plik kaktus.ini dołączony do gry, proszę go nie modyfikować, gdyż gra może przestać działać bądź zachowywać się bardzo dziwnie. Screeny nie oddają grywalności, pokazują tylko grę od zewnątrz :D Martwą grę. Oto link do archiwa z grą: KROPEX http://rapidshare.de/files/18640702/kropex.rar.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruce Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 super szybko ultra się siąga... 56 bajtów /s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zordon Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 No sorry, ale kilka osób ciągnie, a to w końcu darmowe konto na interii :D U mnie na flashgecie ciągnie nienajgorzej, ale wrzuce dodatkowo na rapidshare: http://rapidshare.de/files/18640702/kropex.rar.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1990pl Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Albo plansza jest banalnie prosto , albo nie da się jej przejść . Za dużo czasami tych kropek i wogule . MOżna się nieźle wnerwić :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Troche uboga ta gra.15 poziomów to dobrze ale grafika nie bardzo.To zmniejszy grywalność. :] Tu możesz poszukać grafiki do gier :Reiner's Tilesets :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zordon Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Dla wszystkich, którzy mają problem z jakimś levelem: wciśnijcie 'D' aby przejść dalej, a jeśli chodzi o plansze z kuleczkami, to nie chciałem ich zrobić zbyt łatwych... i tak wyszło, możesz je przejść przechodząc szybko zaraz przy ścianach; przez sam środek to hardcore, ale też da się zrobić po kilku próbach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Dla wszystkich, którzy mają problem z jakimś levelem: wciśnijcie 'D' aby przejść dalej, a jeśli chodzi o plansze z kuleczkami, to nie chciałem ich zrobić zbyt łatwych...(...) Gry są wciągające bo nie zawsze da się ją przejść łatwo i dlatego to przyciąga graczy. :DI po kiego grzyba robisz trudne plansze jak taką grę to w pół minuty sie przejdzie za pomo cą klawisza "D". :P Nie żebym mówił że gra jest do bani,bo jest spoko tylko po co ten klawisz "D". P.S:Gra jest bardzo oryginalna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zordon Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Myślałem długo czy wprowadzić właśnie takie coś jak klawisz 'D' ale w końcu zdecydowałem się, bo wiele osób by narzekało, że nie umie przejść jakiejś planszy i że zrobiłem za trudną. Rzeczywiście niektóre są trudne. Po przejściu wszystkich plansz pojawia się w menu bonus- dodatkowa plansza, dla prawdziwego gracza właśnie przejście wszystkich plansz to prawdziwa satysfakcja. Dziękuję wszystkim za granie i komentarze. Może ten klawisz 'D' rzeczywiście nie był dobrym pomysłem, ale dzięki niemu, każdy może zmierzyć się z planszą którą chce. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruce Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Gra jest taka sobie! Popracuj nad nią torche więcej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymus_55 Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Dra ma suuper muzykę i klimacik, lecz niestety zwaliłeś kwestię chęci grania w nią, raczej musisz zrobić mniej kropek! I rysuj na czymś innym, byle nie na paincie! :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Jak się umie, to i w Paint się fajne rzeczy narysuje. Zobacz chociażby http://pix.art.pl . Tam ok. 50% grafik jest rysowanych w paint. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 paint jest boski(może przesadziłem) ale umiem w nim dobże rysować :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Tak jest niezły i po polsku gdyby tak corel draw był po polsku ale paint jest niezły jak sie wie jak to sie narysuje wszystko ładnie i pięknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 Dobry jest też PhotoFiltre!Spox efekty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymus_55 Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 Masz rację adam, PhotoFiltre the best! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grygorz Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 gierka ciekawa ale co jest w niej złe przedewszystkim grafika popracuj nad nia nawet w paincie przy 3 min pracy mozna zrobic lepsza pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zordon Opublikowano 21 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Muszę rzeczywiście troszkę posiedzieć nad rysowaniem grafik... Co prawda, jeśli chodzi o jakiekolwiek prace plastyczne, to antytalent ze mnie, ale dla chcącego nic trudnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Właśnie pomyśl naprzykła żeby zrobić plansze jako ulice a kursor jako samochód :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Następny co robi grafikę w paincie "ręczną" robotą... ^^" Przecież paint chyba nie jest aż tak skomplikowanym programem żeby nie wiedzieć że są takie narzędzia jak "Prosta linia", "Krzywa", "Prostokąt"... To ten wizą pędzelek i rach ciach ^^" zrobił wszystkie levele w 3 minuty ^^" Co do grania to całkiem fajna, ja mam myszkę wrażliwą więc było dosyć zabawnie ^^ Przypomina trochę te Japońskie gry... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zordon Opublikowano 25 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Tak a propos żaden obrazek nie był narysowany w paincie. Wszystko albo w edytorze z GM'a albo GIMP. Plansze były trochę głupio konstruowane (teraz dopiero widze, jak mogłem to zrobić łatwiej i wcale nie dłużej). Na drugi raz popracuje lepiej nad grafiką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi