Czarny Ass Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Kto wie jak zrobić edytor plansz? :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 jest przecież w przykładach na stronie głównej, wystarczy tylko poszukać... <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 https://gmclan.org/index.php?sciagnijplik=161 szukaj dziecko... szukaj... do zamknięcia... A Ty co? W moda sie bawisz? sami decydujemy kiedy i co jest do zamknięcia. a jeśli już widzisz, ze coś jest nie tak to użyj opcji RAPORT.! Marek.S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 8 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Chyba niepotrzebnie założyłem ten temat bo jak pobrałem przykład to pomyślałem, że zrobię samodzielnie i jak na razie wszytko jest ok z moim edytorem ale nie zrobiłem jeszcze grafik no i klops :D , więc wiele nie zrobię TERAZ ale później to co innego. :P Edit: A czy jak zrobię w GML if, a warunek nie zostanie spełniony to przejdzie dalej i pominie to czy po prostu zakończy działanie skryptu? Jak zakończy to wiem co zrobić aby tak nie było ale potrzebuję tą informację abym nie robił błędów w edytorze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Pominie i pójdzie dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 8 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Pominie i pójdzie dalej. Ufff! To dobrze! Bo nie chcę aby były błędy, a jak mam robić innym sposobem kod będzie niezrozumiały, nieczytelny,dużo dłuższy i łatwo o błędy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkAss Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Edytor jest łatwo zrobić ale trudniej dać mu fajne opcje i ustawienia gierki ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi