Vlad_Dracula Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Jak w temacie szukam kogos kto mi pomoze zrobic gre typu contra tylko ze od góry i niektore poziomy tez od boku . nie znam sie bardzo dobrze na programowanie ale wiem jak zrobic grafike i muzyke :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 to pokaż co umiesz, namaluju coś, pokaż na co cię stać, wtedy szybciej znajdziesz kogoś do pomocy, pozatym prosisz o zrobienie całej gry ino bez grafiki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluks Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Odpowiedz bardzo prosta. Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha. :lol: W poprzednim miesiącu zacząłeś i już chcesz żeby ktoś ci pomógł. Najpierw naucz się czegokolwiek np. z przykładów. Jak ja z dwa lata w tym siedzę a jeszcze niczego nie ukończyłem bo się coraz bardziej szkolę(choć zacząłem kilka dni temu robić już jedną grę, jaką niedługo wystawię). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Sorki, ale z taką prośbą dużej kariery nie zrobisz, pamiętaj że większość gry to kod a nie grafika czy muzyka. Najlepiej żebyś też umiał programować ( ucz się z dokumentacji, przykładów) a jeśli czegoś nie umiesz po prostu pytaj ( albo szukaj w dziale pytania początkujących). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 A ja tam pomogę napisz do mnie na gg: 7435794 muszę się za coś wziąć a nie mam pomysłu jeśli masz jakąś grafę spokojnie Ci pomogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 10097466 Dawaj robimy gre ; D Mam dobry humor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 1 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Odpowiedz bardzo prosta. Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha. :lol: W poprzednim miesiącu zacząłeś i już chcesz żeby ktoś ci pomógł. Najpierw naucz się czegokolwiek np. z przykładów. Jak ja z dwa lata w tym siedzę a jeszcze niczego nie ukończyłem bo się coraz bardziej szkolę(choć zacząłem kilka dni temu robić już jedną grę, jaką niedługo wystawię). Tyle że on ma w tym projekcie robić grafikę, a nie programować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi