bobo Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Co trzeba zrobić aby liniki nie byly podkreślone w HTML lub JavaScript?Jaka jest na to komenda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakol Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 <a href="#" style="text-decoration: none">link</a> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mideooo Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Albo w head: <style type = "text/css"> <-- A:link, A:visited { decoration: none; } --> </style> Polecam stronę http://www.kurshtml.boo.pl, zanim zadasz pytanie dotyczące HTML lub CSS :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 To ja też coś polecę: www.webmaster.helion.pl . Od tego kursu zacząłem kiedyś przygodę z HTMLem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Ja mam książke z kursem o html ale tego tam nie było :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mideooo Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 A od czego masz www.google.pl, człowieku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 OD szukania... Potrzebowałem to na szybko więdz napisałem na forum. ps. z tego kursu który mi napisałes stawiałem pierwsze kroki z HTML :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mideooo Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Nie ma co. W godzinę na pewno byś znalazł, to czego szukasz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Ja mam książke z kursem o html ale tego tam nie było :PBo to nie jest HTML tylko styl CSS. Zapisz sobie stronę: www.w3schools.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Ranma jak bym umiał angielski to bym zapisał :jezor: A tak pozatym w tej ksiązce o css też troche jest :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 To może http://web.reporter.pl albo http://webdiary.pl . Na obydwóch są b. dobre kursy HTML, a na pierwszym, po zapłaceniu, są świetne porady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi