I am vader Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 @Skywalker Czuć magię świąt dzisiaj :) Jak najbardziej, Coreanbeard. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 W grę donwaya gra się tak: GML (Step) keyboard_key_press( vk_up ); sleep( 1 ); keyboard_key_release( vk_up ); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 No i dlatego na nią zagłosowałem. Donway ma potencjał.(osz, ty! Dekompilowac sie zachcialo?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 osz, ty! Dekompilowac sie zachcialo?Ke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Ej no wiem że to nie kod z gry. Droczę się tylko. Jedna rzecz która mnie martwi to to, że GML Ci mózg zjadł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Napisz w cpp i wszystko będzie ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 27 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 SendMessage(hwnd,WM_KEYDOWN,VK_UP,0); Sleep(1); SendMessage(hwnd,WM_KEYUP,VK_UP,0); I jest OK :D Ja swojego glosu na razie nie oddam, nei wiem na kogo glosowac :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 i am vader czemu z góry zakładasz że Twoja gra jest najlepsza? szczerze mówiąc nie wiem nawet co w niej jest takiego 'wyolbrzymionego' dlatego zagłosowałem na stacha a Ty sie jakiś teori spiskowych doszukujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 zaznacz chociaż 15 miejsc w których powieziałem że jest najlepsza. Co najwyżej mówiłem że jest dobra i ma duże szanse. Uznałem że skoro moja gra jest jednocześnie dłuższa, więcej w niej akcji i poruszania się a temat i tak jest to że to dość żeby miała sznase. Poza tym przeczytaj dokładnie co poxi powiedział. Japon wziął to dosłownie i dlatego doszukujesz się czegoś ogromnego w kwestii namacalnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 W Twoją grę I am vader gra się tak: GML (Create) sleep( 3000 ); keyboard_key_press( vk_space ); sleep( 100 ); keyboard_key_release( vk_space ); sleep( 100 ); keyboard_key_press( vk_left ); keyboard_key_press( vk_space ); sleep( 1000 ); keyboard_key_release( vk_left ); W grę Stasia tak:GML (Create) sleep( 3000 ); keyboard_key_press( vk_space ); sleep( 100 ); keyboard_key_release( vk_space ); sleep( 100 ); keyboard_key_press( vk_right ); sleep( 2900 ); keyboard_key_press( vk_up ); sleep( 100 ); keyboard_key_release( vk_up ); sleep( 500 ) keyboard_key_release( vk_right ); keyboard_key_press( vk_left ); sleep( 3500 ); keyboard_key_press( vk_up ); sleep( 100 ); keyboard_key_release( vk_up ); sleep( 500 ); keyboard_key_release( vk_left ); sleep( 300 ); keyboard_key_press( vk_up ); sleep( 100 ); keyboard_key_release( vk_up ); game_end(); I kto tu wyolbrzymia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 doszukujesz się czegoś ogromnego w kwestii namacalnej Dosłownie namacalnego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 28 Grudnia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Btw. nie mogę sprawdzić głosów nie zaglądając do bazy danych, bo... nie napisaliśmy takiej opcji xD Mogę ankiety podglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 zaznacz chociaż 15 miejsc w których powieziałem że jest najlepsza. 15 miejsc :D a jak znajde 2 czy 3 to co nie liczy sie? :D masz trzy, ja 15 dowodów nie potrzebuje :) 1.A co do gry japona to mamy już wazeliniarzy . Teraz o bany proszę.(dobra akcja, chłopaki) 2.Ty odbierasz mi radość z otrzymywania głosów na które zasłużyłem robiąc lepszą grę od epickiej historii Afroamerykanina 3. Dodatkowo Ci co glosowai to z jednego z dwoch powodow: 1.Jestes forumowym klaunem wiec zeby sie posmiac zrobili jak mowiles 2.Uważają, że jesteś fajny(osobiścię uważam że jesteś) i chcieli mieć jakąkolwiek nadzieję, że wreszcie coś wydasz. Chcąc Ciebie do tego zmotywować oddali Tobie głosy choć to nie jest najlepsza gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi