Dawidds Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Takie trochę bardziej rozwinięte drzewo binarne, no i przykład obejścia gmowej zepsutej rekurencji instancjami :P DOWNLOAD GMK GMK - mirror EXE SCREENY CLICK UWAGI Nie ma :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 No, ładnie :). Czasem brzydkie wychodzą te drzewka, ale ogólnie jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 fajne, szkoda tylko że drzewa całe czarne bez zadnych teksturopodobnych udziwnień, ew liściuchy by sie przydały, ale samo w sobie nie jest złe, a nawet powiedziałbym że niezłe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Lol, niedawno chciałem zrobić to samo, dziś się za to zabrałem, a tu zonk! E: nie no, fajne są :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Spróbuj też dodać tekstury liści na końcach drzewa - będzie o wiele ładniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 łatwe i efektywne - I like it :D 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 To samo co UP łatwe i efektywne, ale te drzewka czasami dziwnie wychodzą :/ Dodaj do tego tekstury liści, wybór pory roku, koloru i będzie super kreator dzrzew xD 5/5 ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 fajne nawet, ale nie przydatne raczej. mi się bardzo przyda jeśli: 1. Dodasz liście i urozmaicenia, cienie itp. 2. Zrobisz to w 2D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 @UP: a to jest w 3D? (po screenie sadze ze nie). czy nie chodzilo Ci moze o widok top-down? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 jak top down to zrób sobie lepiej 4 drzewa podzielone na 4 części a następnie zobacz TEN temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 fajny ten GeneTAROR drzewek :D ale same czarne nie wystarczą... Punkt za spostrzegawczość. Poprawiłem. :) Platyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 no o top down mi chodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 No to tak jak pisałem. Wtedy drzewa będą miały losowy wygląd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 już maja losowy wygląd xD Tylko textury nie :< Przykład fajny ale czasami drzewa nie fajne ;/ 4/5 Bo raz mi wyszlo drzewo na caly ekran :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 pivocie, nie wiń za to programu, to na ciebie drzewko tak zareagowało :P Nie no, drzewka czasem wychodzą nieciekawe, ale moim zdaniem to nie powód żeby obniżać ocenę, bo to nie ma być program tylko przykład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 4tk ,przecież można ustawić kod (Chyba ; d) żeby drzewo unikało takich błędów i omijało już stworzone gałęzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 18 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 To wirus! mnoży sie jak bakterie aż zaatakuje pamięć komputera i spowalnia go do minimum... ESC nie działał krzyrzyk też... pokonałem go ledwo menedżerem zadań... a tak to drzwka ładne, ciekawie sie prezentują... GML show_message('Dostajesz 5-') Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taxi_driver Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 przykład obejścia gmowej zepsutej rekurencji Czy w gm rekurencja nie dziala? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Mogła nie działać gdy temat był założony, czyli jakieś 2 lata temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi