Cora Wind Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Witam wszystkich, PoxiPol nasunął mi taki pomysł żebyśmy zaczęli grać w tibie : D Tak wszyscy na jednym świecie, i będziemy sobie pomagać, co wy na to? Nawet jeśli mówicie że tibia to gówno to spróbujcie, nie ma to jak gra razem z GM Clanem ^^ . Ja jestem w 100% za! Tylko dogadajmy się kto gra, jakie nicki i na jakich światach. Podkręciło mnie to jak cholera:D Wypowiadajcie Się ! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 To róbcie chary na Securze, mam tam 154 lvl więc będzie harde pomaganie. Plx fri itenx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Osobiście gram, mam niski lvl więc powiedz jaki świat, zrobie nowego hara i się dostosuje ;) @ap: już robie ;) Masz jakiegoś team speaka albo coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 25 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Kurde, wolałbym tak bez pomocy, żeby cały GM Clan od zera grał :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Tez chcialbym od zera. Unitera? Jakis nowy serwer non PVP bylby fajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 25 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Myślę za jakimś Empty, a Unitera jest normal czyli więcej graczy ;/ i będą expowiska zajęte. A czy non pvp czy pvp to mi już tam obojętne, chociaż wolałbym pvp... Tak razem kiedyś PK wypad ^^ taki o!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Ja jestem zbyt miekki by PKowac. Idziesz na ofiare, a ta ci milo mowi "Hi : D, how are you?". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 25 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Ja to raz kiedyś miałem wyrzuty sumienia jak ukradłem kolesiowi 50gp na rooku xd . Bo koleś trade nie znał i on mi pierwszy dał kase a ja mu później rzecz miałem dać xd. Ale poxi to możemy zabijać takich co Ci mówią "Hahahaha u noob fuck PL" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Jak mnie ktos obrazi to szans nie ma, nawet jak ma +100 lvli lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 25 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Tibia wciąga xd A tak na powage to weźcie ściągnijcie jakichś kumpli z gm clanu do tego tematu :S Bo jak bym już pograł :S a nikt nie piszę. Lolik by na pewno z nami zagrał. Proszę grajcie w tibie :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Czlowieku, postacie mozna juz robic. Uzgodnijmy sobie 1 serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 25 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Ok może Pandoria? | Pandoria | 01/05 | empty | GER | Open PvP | Jest Empty więc mało osób gra. I pvp jest :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Ja jestem zbyt miekki by PKowac. Idziesz na ofiare, a ta ci milo mowi "Hi : D, how are you?". bo sie boi, że pkniesz. jak byś miał skulla to by cie zabił a ty byś prosił i on by jeszcze się śmiał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Open, ble. Brazylijczycy sa ogolnie mili, wiec watpie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 a tam, mam na pandorii 69 rp :P serv należy do polaków ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Olympa-nonpvp nowy serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 25 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Kurde -,- to Pandoria odpada. Może selena? | Selena | 03/05 | empty | GER | Open PvP | Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Sounds gut. Poxi Woo robie maga : P, na olympie, empty i kompletnie nowy, nie bedzie pro dzieci neo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 25 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Ok to olimpia ! :DD:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Czekam na tut wyspie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 25 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Jaki Nick xd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Poxi Woo, stoje se. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 25 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Kurde wszystkie nicki zajęte -,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 To wymysl cos oryginalnego Fire Dud Konopie sa dla ludzi czy cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 25 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 No wymyślam i i tak zajęte albo co innego xd . Ale myśle dalej. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Wez se przetlumacz co tam pisze, bo czasami to literowke zrobisz i im cos nie pasuje. : p Przed chwila mniejakis pingu pingu ominal. Wez se wymysl cos w stylu Cora Cora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 25 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Myśle coś z Emo/Punk chciałbym taki nick xd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Cora Punk >: O ojeju to tylko nick, imienia dla syna nie szukasz. Wlasnie gobliny przebiegly, fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 25 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 O nieee ;/ Tecktonik Hair mÓj Nick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konopie Są Dla Ludzi Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 To wymysl cos oryginalnego Fire Dud Konopie sa dla ludzi czy cos ej ziomki nie uzywajicie mojego niku prosze jeju ja waszego nie bralem :/// prosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi