Roki Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 O kurde, aż sam pohackuje, może się uda :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Łatwo się było domyśleć, co on wymyślił, lol. A gdybym się nei domyślił to bym zdekompilował i by na jedno wyszło =d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Mówił że zabezpieczył przed dekompilacją :P No dobra, bedzie kolejna wersja chyba :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 I robisz kolejną wersję żeby i tak ktoś haxnął :P ? Lepiej sie zajmij samą grą, bo ona jest biedne teraz szczerze mówiąc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Gra jest Dawki, pisz do niego xD On jest ze mną w teamie, więc mówie, że będzie kolejna wersja, napisze mu propozycje dodatków, ode mnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Nie da się już tak prosto :P już udoskonalam grę. W pełnej będą podmuchy wiatru itp :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Wrogowie powinni wolniej strzelac : < Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 już strzelają wolniej i mało sobie trafiają... Jak zrobię wiatr to będzie jeszcze trudniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 I viewa napraw, zeby zawsze bylo widac przeciwnikow, na radarze dodaj obrot danych obiektow, i bedzie gut. Nie lubie tego ze view tez idzie w lewo i prawo. Nie powinien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 aha czyli pomniejsze rooma :P Wiatr już zrobiłem fajne sterowcem trzepie :) Propozycje: -Nowy tryb gry przy małym roomie w którym musimy zrzucać paczki w odpowiednie miejsce. -Wiatr -Ulewa która utrudnia widoczność -Burza która może w nas trafić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Przydałyby się jakieś bonusy po zabiciu, np. szybsze latanie, szybsze przeładowanie, większa prędkość skręcania coś w ten deseń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Już mi ktoś o tym mówił ale zapomniałem... Będzie to w pełnej wersji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Wlasnie sklepik jakis dodaj ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 sklepik.. Np z czym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Lepsze uzbrojenie, "pancerz", napęd, lepsza aerodynamika, skrzydła. Dużo rzeczy można jeszcze powymyslać. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 sklep z : -bombami -healthem -pancerzem (jak wyżej) -lepszym modelem sterowca -amunicją -różne typy broni :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 no to jest wyzwanie dla mojego grafika :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Nie bój się, da rade xD Będzie dobrze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Znalazłem błąd :thumbsup: ___________________________________________ ERROR in action number 1 of Draw Event for object regin_login: Error in code at line 9: if global.wybrany1 = id at position 12: Unknown variable wybrany1 To się robi gdy się zrobi konto, i odrazu po tym kliknie się rejestracja w oknie logowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 tak się dzieje bo obj nie zdąży się zrobić... Choć ja nigdy tak nie miałem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 no to jest wyzwanie dla mojego grafika :P Znalazłem kolejne wyzwanie: zmienić grafikę sterowców, bo przerobione loadbary z gma to lekka przesada xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Moje stare sterowce :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Troche takie..... drewniane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 dzięki japan zaraz je dodam do gry!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 2 Stycznia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Tyle że nie pasują do tej gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Dawka no halo, gdyby nie ja on by ich nie zamiescil :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 tak tak hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi