bonczek Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Pełna wersja Facemana https://gmclan.org/up867_3_Faceman.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 A nie skasuje mi to windowsa ???? Muszę mieć pewność :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawli Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Nie no giera jest dobra. Bywały gorsze. Mam tylko kilka zastrzeżeń: Po pierwsze: pierwszy poziom nie co zatudny, ale to tylko kwestia czasu. Po drugie: troche dziwnie trzęsie się ta głowa, gdy ma pszeszkodę. Po trzecie: przyszłość przed tobą chłopie. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 :blink: A niech mnie kule biją... Całkiem wporzo, podoba mi się menu, architektura leveli jest też Ok ale zrobiłbyś lepszego playera, bo ten jakiś taki okrojony jest. Ale ogólnie podoba mi się (Dobrze było znowu usłyszeć motyw muzyczny z 007 ^^") Pozdrawiam Moho ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Ale zwałowata i faina giera :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonczek Opublikowano 3 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 fenk ju weri, weri macz :D taka notka: deletem sie czysci highscore. jest tez maly blad, ze gdy przejdziemy gre i wejdziemy do HS to znowu bedziemy sie wpisywac (o ile wyniki w hs nie sa wyzsze niz ten uzyskany po przejsciu). cóż. może to jakoś ścierpicie :) pozdro EDIT Tak tylko przypominam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 Jak chcesz pisać po angielsku to nie popełniaj błędów ortograficznych. To nie jest błąd tylko polska transkrypcja fonetyczna (czy jak to zwał). A jesli już jesteś takim purystą, to wiedz, że nie pisze się "błądów" tylko "błędów". Może miało być "wielbłądów"? Poza tym "nie popełniaj" osobno, "angielski" z małej litery, zdanie z dużej i z kropką (ew. wykrzyknikiem) na końcu. <_< Patrysław zapomniałeś o dużej literze na początku zdania:p kasmilus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 Hmm... Gra jest zrobiona na podstawie przykładu, taka muzyczka była już w Bober Cellu ( identyczna :D ), grafika jest niedopracowana (przerwy między kamykami itd.), no i trochę mała grywalność. Ale jak na początkującego, to całkiem w porządku. Twórz dalej! :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonczek Opublikowano 5 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Wersja dla "ortografomanów": Muszę powiedzieć, że owszem, korzystałem z przykładu, tyle że później. Do tego w niewielkim stopniu (wiedzą o tym Ci, którzy grali w wersję demo). Korzystałem także z pomocy "GMClanowiczów", czy to błąd? Jeżeli chodzi zaś o muzyczkę, to o którą? Nie wiem co to jest Bober Cell. Może jakiś link? Pozdrawiam. P.S. Tak, to była transkrypcja fonetyczna. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Bober Cell to taka podrzędna minigierka teamu Patrysława, do którego strony jest link w jego sygnaturze. IMO słaby ten Bober Cell ;p . Pewnie, że słaby. :) To nasza druga gra. Zresztą zrobiona na przykładzie Pacmana. :D Patrysław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychol Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 gra calkiem niezła :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi