Markar Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Że co? Jaki Harry Potter? EDIT: Aaa, dopiero teraz zauważyłem związek z "Czarą ognia" i "Harrym Potterem", "Harry Potter i czara ognia". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Widziałeś kiedyś pająka w domu? Albo w parku? widziałem ich mnóstwo. Opowieść o chłopcu z niezwykłymi umiejętnościami też można nie jako podciągnąć pod Harry' ego Pottera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 28 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 No ale połączenie słów Czara i Ognia jednoznacznie kojarzy się z Harrym Potterem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 3 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Znowu coś tam robię z tym projektem, robię pożądki w kodzie, optymalizuję go. Dodałem otwieranie skrzyń wytrychem, nic trudnego, wystarczy że mamy wytrych i odpowiedni poziom umiejętności, wtedy skrzynia zostaje otwarta i jej zawartość przekazana do Ekwipunku. Nic więcej nie mam do powiedzenia, dizękuję za uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Ja również dziękuję za uwagę: otwieranie wytrychem może być tak cwane jak w gothicu, że wciskasz vk_left i vk_right, i albo łamiesz wytrych, albo jest dobrze, i tak dalej, jakaś losowa kombinacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 3 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Mogę spróbować, zobaczymy czy mi wyjdzie, ale jakoś to pewnie wkomponuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Ale, daj na randoma, żeby jednego nie było. i tych progów z 6. polej mi! XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi