szpaq99 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 No właśnie jak w temacie, czemu ten tileset tak się mi rozciągnął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Który? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Te krzaki obok drzewa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 No ale powiedz jakie dałeś ustawienia,wielkości itp itd bo ciężko zgadnąć jednak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Rozmiar mapki ,Width: 7000, Height:580, Global Game Setings: Keep Aspect Ratio, Dispaly the Cursor, Game proces prioryti:highest, Rozmiar krzaczków: Width:128,Height:128 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Może przez pomyłkę wstawiłeś tileseta kawałka tych krzaków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Szpaczku, próbowałeś kiedyś coś własnego narysować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 żal! kradniesz styl stasiowych ludzików :{ weź zrób se własne (chyba, że Ci staszic pozwolił, w co wątpię) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Chociaż w sumie to moje te ludziki też nie są, tylko od autora błogosławieństwo dostałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 To grafika testowa, nikas weźwyjdź, adrian nie, może gm nie wydala ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 testowa lol, gdyby nie to to byś po prostu trzaskał dalej stylem stasia ;* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 A tak już w temacie to może coś z drawem nawaliłeś, bo innego wyjścia nie powinno być (jeśli to object), jeśli jednak to nie to, to przykryj to ziemią i problemu nie widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 To jest przykryte ziemią ale wywala mi to na wierzch. A może gra nie wydala, spróbuje ją zoptymalizować. Edit: I też nie wiadomo skąd ale wywala mi to brązowe coś co jest na obrazku. Ja tego nie stawiałem. Edit2: Zrobił, by mi ktoś przykład za creditsy, a mianowicie jak użyć instance_deactivate_region i instance_activate_region. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 https://gmclan.org/up2845_4_instance_deactivate.html Here you go ; D Szczerze to creditsy powinny na szokera leciec, lecz zobaczymy co powie. JA w koncu napisalem a on mi tylko tlumaczyl co pisac ; ) Jesli niezbyt rozumiesz cos to pytaj na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Dziękówa, creditsy lecą tylko daj jakiś bajerancki napis poxipol w twojej pixelozie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 A prosze ciebie bardzo : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Ok dodany do credków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Ile masz viewów? Używasz surface'ów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi