kamcio540 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 ktoś wie może jak zrobić wroga do platformówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Ja wiem! http://www.yoyogames.com/downloads/tutorials/platform.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Ja wiem ( a kleju nie wie :P ) tylko zależy co ma robić ten wróg;/ Bo równie dobrze może chodzić na boki, skakać lub latać. Napisz co to ma być w ogóle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 W tym tutorialu sa 2 typy wrogow : ) Wiec powinny mu wystarczyc. Z tych 2 typow moze sie nauczyc 30, jesli potrafi myslec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamcio540 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 żeby strzelał w postać dzieki Na przyszłość: używaj przycisku "Edytuj"! Maximal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi