CTRL Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Tytuł: Wytrzyj mnie 1.1 Gatunek: a nicooo 2D :D Opis: nowa wersja słynnej gry "wytrzyj mnie". chodzi w niej o to aby wytrzeć kolesia. wprowadzono nowe funkcje. Download: https://gmclan.org/up6176.html (ściągać tą nowszą wersje) Rozmiar pliku: 2,22 Autorzy: Programowanie: CTRL Fabuła: CTRL Grafika: CTRL Muzyka: CTRL Pomagali: radSun & Platyna Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Kocham twoje poczucie humoru <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 21 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 dziękuję. tym razem nie ma cd_open_room() xD a cenzury tez nie. nie chciałem warna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 nowa wersja słynnej gry "wytrzyj mnie" o, to była jedynka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Gra roku. Zdecydowane 5/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 21 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 była! wczoraj! to był hit dnia! miałem swoje 5 minut! teraz mam jeszcze 5!! to razem 10! yeaaaaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GlonyIPorosty Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zawiodłeś mnie, liczyłem na to że będą dłuższe creditsy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 21 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Myślisz? a co miałbym tam napisać? że cie lubie? NIE ZAMYKAJCIE MI TEMATÓW KURCZE BLASZKA!! @E@: down V nie prosze o warna, ale gra to gra. jest wg. szablonu, wszystko ok. więc to gra! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 21 Grudnia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Bo co? To jest jakaś głupia prowokacja, a nie gra, więc zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 http://pl.wikipedia.org/wiki/Gra Sry, ale za cholerę nie mogłem znaleźć "Gra to dowolny program komputerowy opisany według szablonu GMClanu." 1) Ścisłego zbioru zasad nie ma - niby zbiera się jakieś punkty, ale po wpisaniu na highscore zbierają się dalej - nie służą więc właściwie niczemu; 2) Nie ma też rozrywkowego charakteru, ktokolwiek czerpie rozrywkę z wciskania lewo-prawo (pomijając homoerotyczne fantazje), pewnie doszedłby do orgazmu bawiąc się patykiem na sznurku. Od biedy mógłbym to zakwalifikować do gier logicznych, ale z drugiej strony, chociaż trafność posunięć jest wymagana (guzik wytrzesz trzymając tylko prawy kursor), jedyne, co różni rozgrywkę "poprawną" od "niepoprawnej" jest liczba, która - patrz wyżej - nie ma żadnego znaczenia. Wniosek: to nie jest gra, co było do udowodnienia. //edit: swoją drogą, opis gier hazardowych świetnie opisuje też ciebie: "z dużym elementem losowym i niskim, bądź umiarkowanym elementem umysłowym i zwykle bez elementu fizycznego." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 21 Grudnia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Bo mnie krew zaleje. Blokada konta na 7 dni, za otwieranie tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi