4tk Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Nie pij bo bedzie z ciebie alternative/baca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Znowu sobie rysuję.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 10 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Znowu sobie rysuję.... fajnie :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pamparampa Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 ha widzę że zasłoniłeś dłonie krawatem bo nie wyszły :D Pocieniuj tę kurtkę bardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Leń ze mnie , złapałem zajawkę na tworzenie animacji . Zobaczę co z tego wyjdzie : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Znowu sobie rysuję.... hitman :D Troche nie okreslone zrodlo swiatla patrzac na cienie ale ogolnie w porzadku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Myślę , że to nieokreślanie źródła światła minie wraz z ilością stworzonych prac : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 10 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 do jednego z kadrów komiksu zrobione na telefonie: @EDIT: poprawka, bo stara wersja zbyt blada była: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 11 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Co on ma na policzku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Wąsy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 pod okiem obok nosa. blizna? plama od słońca? znak szczególny? do wyboru do koloru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Wszystko wskazuje na to, że zdradza żonę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 11 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Tak w istocie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Może to ja zostanę bohaterem NOIRa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 a może nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 11 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Ten kolo przypomina mi bezimiennego z gothica ale brakuje mu ogonka z tyłu głowy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 11 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 szkoda, starałem się żeby był jak najmniej randomowy : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Nie potrzebnie dawałeś na budynku szare odcienie ten żółtawy sam jeden ny wystarczał, bo teraz się trochę zlewa. Na twarzy kolesia też niema szału z kolorkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Dobrze zrobił : ) Samo złoto wyglądałoby zbyt jednolicie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 "Pole" do mojej powstającej gry typu Farmerzy. Jak się podoba? Co można zmienic, dodac itp.? Proszę o opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Dodaj cienie drzew i będzie ok > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Bardzo ładne Markuz :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Dodałem cienie oraz tabliczkę z kasą i punktami. Usunąłem grządki ponieważ postanowiłem że widok "pola" będzie top down, natomiast to będzie coś typu menu gracza po zalogowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iczigo Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Wiem, że trochę dziwne i, że to filmik, ale macie tu odrobinę moje twórczości 1 odcinek serii "Sny Zenka", na razie na wrzucie potem będę dodawać na oficjalną stronę Zenka. Muzyka: z Mario. Link: "http://w879.wrzuta.pl/film/6gB7YJVOgAG/1_sen_zenka" target="_blank" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Moim zdaniem czas który poświęciłeś na zmontowanie tego jest czasem zmarnowanym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Zenek: "To się zaczyna robić nudne" :thumbsup: Fajnie pokazany absurd w snach- "tym razem pójdę w prawo" i poszedł w lewo . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 13 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 3/10 rup wincyj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Moim zdaniem czas który poświęciłeś na zmontowanie tego jest czasem zmarnowanym. popieram wylaczylem po 20s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 filmik żałosny, pomysł może i dobry, ale fatalne wykonanie. Komentarze zbędne i żałosne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi