Nikas Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 cholernie dziwny uśmiech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Jak by ktoś jej 1 stronę samochodem przejechał :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Jak by ktoś jej 1 stronę samochodem przejechał biggrin.gif Przekażę. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan123 Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 a w blenderku zrobione :) na tło i na kurtkę nie patrzcie zrobione na speeda w 2 min :) żeby tyko było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Mamo, ten Pan jest przerażający! :0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 @pan123: zaiste, prawie jak twarz THISMANA ( tak ktoś pamięta o co chodzi :D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Zero podobieństwa , mi się osobiście skojarzyło z Postalem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lunatyk Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Katana w blenderze. Jeszcze bez sayi. Trochę materiał mi nie wyszedł i wszystko jest takie odblaskowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Słabiutkie ostrze , na prawdę do poprawy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siedov Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Myślałem ,że te ostrze prawdziwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 od kiedy to ostrze jest kwadratowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Gdzie ty masz kwadrat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan123 Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 wszystko ok gdyby nie zwykły blend na ostrzu :) zrób chrom :) i będzie o niebo lepiej i może więcej high poly by nie zaszkodziło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Więcej high poly? Nowy słownik tworzysz? Zegarek, miałem się zmieścić w 8k, zrobiłem z 7k poly. Teksturki słabe, ale nie chciało mi się zbytnio poprawiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan123 Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 nawet nawet ,co prawda nie jest to trudne do zrobienia :) (15 min max ) :) ale ważny jest efekt końcowy a nie czas roboty więc nawet nawet :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Dajesz, 15 min, o 20:30 skończ:) Dam Ci trochę luzu (3 min). Jesteś king brus li karate miszcz, jak zrobisz takie samo lub lepsze w 15 min. :) Czekam. E: Ale wiesz, więcej niż 8k poly to jednoznaczna porażka. Dam Ci +3 min na wrzucenie i wstawienie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Mam nadzieję, że tylko żartowałeś Darlix bo nie wierzę by ktokolwiek mógł być aż tak głupi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan123 Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 heh dopiero teraz przeczytałem :) mniam przyjął bym wyzwanie ale już za późno i nie mam czasu się zabawiać w jakieś teleturnieje kto szybciej zrobi :) ja tylko mówię że jest łatwo i musisz to przyznać tam nie ma 1000 elementów :) ja tam widzę 5- 7 elementów :) i textura :D ale nie mówię że źle bo jest dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Łał, głupi? Hmmm.. no popatrz :) Objaśnij mi, o co Ci konkretnie chodzi, bo widocznie jestem taki głupi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 25 Października 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Teraz to i tłumaczyć trzeba paniskom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Nie pieprz głupot, bo wszyscy się wymądrzają, a nikt nie potrafi wytężyć mózgu, aby mi to wytłumaczyć. Brawo inteligenci. Brawo. Jestem pod wrażeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan123 Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 jutro jak przyjdę ze szkoły to ci pokaże o co chodzi a teraz lecę .... Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Space Kitty z bazową teksturą, muszę jeszcze popracować nad detalami w teksturce i zrobić jak i zrobić hp model i wypalić normalmape tris:3840 poli:1936 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Na "mordce" ma taką dziwną teksture, nie pasuje do reszty, jak mi się gif wczytywał, to przy ostatniej klatce, po boku twarzy, widać takie znacznie inne cieniowanie niż w innych miejscach :P A tak to spoko bo sam bym nie zrobił :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan123 Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 ładnie , super fajny modelik i mało poly :) ps : co ma za rowa na tyłku ?? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Cień z ogona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Ukończona wersja choć nie za bardzo wyszła mi ta normal mapa :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Października 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Szkoda, że ma za duże cycki i brzydką morde, bo tak to fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Wygląda jak z plasteliny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan123 Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 "Wygląda jak z plasteliny." zrób lepiej , każdy tylko gada i się wymądrza :P a sam nie umie , nice jak mowiłem już a teraz jeszcze fajniej ale nadal mi tu coś brakuje hmmmy :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi