Assassin Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Ludzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Z wielkimi głowami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Propa : Nawet nawet, Japan , coś ci chyba nie wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Jak napiszesz co, to poprawię:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch3matic Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Jak napiszesz co, to poprawię:) Japa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 6 Czerwca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Japan: Boskie jak zawsze, ale kurde zrób na przykład chociaż jakiś krótki western, bo nudno się zrobiło. Propa: Genialne, chociaż ten brak twarzy byłby lepszy gdyby całość ich figur była mniej wyraźna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 ch3m, japa ukryta pod cieniem kapelusza bo gorąco. Usta się nie zmieszczą a brody postać nie ma. woj, cho robimy szpageti westerna lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 http://www.digart.pl/praca/5364970/dupaki.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Japanstachu, animacja chodzenia nie dobla. Propagandża, skąd ty bierzesz te nazwy xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 dupaki-z kloaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 z dupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Dupaki, to taka zabawa dzieci kładą się na ziemi i nie dają się trafić w zadek. Przynajmniej tak słyszałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Dupaki, to taka zabawa dzieci kładą się na ziemi i nie dają się trafić w zadek. Przynajmniej tak słyszałem. Nie, to słoneczko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 dupak to dupak. fajna dupa z twarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 A skąd się wzięło: http://www.digart.pl/praca/5325519/palcowka.html Można było się spodziewać czego innego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 http://www.digart.pl/praca/5366555/smakowawszy.html uwaga, cyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 niezłe propa :P fajnie ci to wyszło ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pamparampa Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Chyba najlepszy rysunek, który zrobiłem. Wygląda na feniksa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 nie jest taki tragiczny, ale ma wyjątkowo brzydki kształt szponów i dzioba. mógłbyś tez popracować nad piórami ogona, powinny być dłuższe. do maziałem tło na szybko: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 7 Czerwca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Propa: Ten pan za długo używał myszki. Copo: BOŻE JAKIE TO BOSKIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 http://www.digart.pl/praca/5370680/plama.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 heh propa, niezłe jak zawsze. Troche ta pani ma dziwne oko, za krótkie rzęsy jak na tak duze oko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 8 Czerwca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 STUDIUM CZEGOŚTAM GDZIEŚTAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 troche mają ręce nie tego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Czerwca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Twarz i rece beznadziejne, wycieniuj, pokoloruj i bedzie prawie fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 8 Czerwca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Nie będę cieniował, bo to ma być bez cieni (takie mam zasady) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Czerwca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Nie będę cieniował, bo to ma być bez cieni (takie mam zasady) Ja nie bede ladnie rysowal, bo ma byc brzydkie (takie mam zasady) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 8 Czerwca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Po prostu jest sam kontur. Tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Anty jesli mu tak pasuje niech rysuje :] wola autora :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyperPL Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Nie będę cieniował, bo to ma być bez cieni (takie mam zasady) No a mi się nie podoba :) Jeśli chcesz zachwycić więcej osób złam zasady w imię publiczności ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi