Matthew Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Macie! Obwisy jedne XD PS. Wystaje mu trochę... Sami zgadnijcie dlaczego XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 OMG, przecież to Frio z Tales of the World ;x A skąd ja miałem do ch... wiedzieć ? ;x Poprostu,takiego typka mozna narysowac spokojnie w kilka godzin ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Jasne, z pixel-AA, ditheringiem i całą resztą mastatechnik. A Frio powinieneś znać, bo to SNES-owa klasyka jest, nyo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 W sumie nie grałem w wiele tych gier na SNES'a,co prawda z tą konosolą kojarzy mi się jeden tytuł a jest nim Chrono Trigger,elo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 https://gmclan.org/uploader/2883/The_Style_Kill.jpg moje logo do gry ( failed game dolozylem, bo juz nie chce mi sie robic gry ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 nie ma co. gimp rox. troszke za chaotyczna. tyle ode mnie ;) PS to do djadama5 ;) PS2 tak samo zrobilem backgrounda w avatarze :o EDIT: ups :o :P ale gimp lepszy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 ja nie korzystam z GIMPA ;P korzystam z corela photo painta ósemke :) EDIT: przesadzilem z wielkosia i efektami xD: https://gmclan.org/uploader/2883/GettingUp_...11_35_34_68.jpg duze bylo bo mialem miasto to go rozmazalem i chyba za bardzi xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Moj Karaketei :P(czytaj Karaketaj ;)) rysowany 5 minut na majzie :P no co, nudzi mi sie na lekcjach :P EDIT: oj sora za leciutkiego odkopa, ale nie moglem sie powsztrzymac :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuB3 Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Szkoda, ze nie mam skanera to bym Ci pokazal co ja w 5 minut potrafie wykminic... To Twoje to jest przecietny rysunek przecietnego grafika. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 iii tam nie robilem go z zapalem ;) tak zeby zabic czas ;) hmm... moze go uzyje w moim nowym super action rpg? hmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Główny bohater zimowej platformówki ;p (na konkurs jojogejms :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Główny bohater zimowej platformówki ;p (na konkurs jojogejms :) ) to coś rusza szłapkami? ja też coś zrobie tylko złoma reanimuje heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Nie, to jeszcze nie rusza - animacji boję sie wam pokazać bo są okropne ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 chcialem zaladowac dziś demko mojej platformówki ale jakoś nie moge skończyć pierwszej planszy główny bohater w pogoni za krasnalem: główny bohater stoi i myśli i na koniec kolczak jak narazie jedyny mob który moze zrobic krzywde graczowi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Główny bohater zimowej platformówki ;p (na konkurs jojogejms :) ) Ty też konkurs na yoyogames? xD U mnie na razie silniczek niedawno zrobiłem... ;p Ale Yoda, nie martw się - spójrz na to: Gracz - widok z boku ; pierwsza klatka z drugiego rodzaju ataku ice staffem... xD Buteleczka życia - wypija się po trochu ;] Pierwszy przeciwnik - bałwan xDD A tu spoza gry: Statek - trochę fantazji... ;x Cytryna z avatara - chwilka w photoshopie Logo stronki (też photoshop) Logo Podaje linka, bo nie chce "psuć" wyglądu tego tematu ;p - trochę duże ;] A to przerobiony (bardzo dawno przeze mnie) pan od religii... XD Kiedy jeszcze photoshopie używałem prawie samego pędzla... xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zdemoralizowaliscie topic... czy przyjde tu kiedys dobra praca ,a a nie marne jakies pixelarty? :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 http://makabre.republika.pl/rzeka_05.html moze byc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Tekstura drzewa ma ustawioną źle przezroczystość i wokół drzewa jest jaśniejsza, kwadratowa otoczka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Marmot to jest kompresja jpeg oO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 wiem, jak puscilem render z kanalem alpha to dopiero byly kwadraty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Firemark, sam jesteś kompresja jpeg. Jak byk widać, że to nie wina kompresji tylko tekstury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Fire, sam jesteś marny pixelart. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 nudzilo mi sie i zrobilem cus takiego: Wiem, moze nie najladniejsze te usta, rece i w ogole troche ubiorm ale w koncu 15 - 20 min mi to poszlo... Wykorzystalem styl propy - szarosc twarzy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Rzeczywiście kwadraty jakieś. Ale mi się jakoś nie rzuciły w oczy. Ogólnie spoko :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Wykorzystalem styl propy - szarosc twarzy smile.gif No i ci nie wyszła... ogólnie mówiąc ten kolo się rozkleja i rozpływa po obrazku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 eee... a to moje kolo xD: efekty zabawy z paintem xD chyba to juz lepsze od tamtego... po zoltym chcialem zeby lsnilo, a tu 3D mi sie trafilo xD... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 To ma byc magiczne kółko do obróbki magicznego żelaza z miasta dusibobr ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Nudziło mi się też taki proste coś w paincie przy okazji robiłem bohatera to i to zrobiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 słonik widze że sie rozwijasz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Nudziło mi się też taki proste coś w paincie przy okazji robiłem bohatera to i to zrobiłem W tym ludku trochę w jaśniejszych kolorach są ciemniejsze. A w ciemniejszych - jasne! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi