Pablo-GM Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Bardzo stare i niedopracowane ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej-01 Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Wymiatasz! Ten gostek w bluzie ci się najlepiej udał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Copo, dam ci trzy rady: dodawaj detale wszędzie, gdzie się tylko da, bo te prace są zbyt plastelinowe unikaj blura czarne kontury dopasowane do grafiki mile widziane :) Dobra, teraz ty pokaż co potrafisz. (pamiętaj o swoich radach!) Mi się podoba pracka copo.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Dobra, teraz ty pokaż co potrafisz. (pamiętaj o swoich radach!) Może jednak obejdzie się bez komentarza ;) ? Chociażby z jakiegokolwiek szacunku do twojej osoby. Mi się podoba pracka copo.. To tylko twoje zdanie. Ja nie powiedziałem, że mi się nie podoba wcale, jednak, że nie ma się co zachwycać i pisać o jakimkolwiek talencie, bo może on jest, ale na pewno nie został w tych pracach wykorzystany. Czemu? To już sobie sam doczytaj w poprzednich postach =) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 scena z uciekającą gołą panią którą sporo osób już pewnie zna, tym razem wersja przedłużona (1:30), z muzyczką końcówką i w ogóle to tylko paru dźwięków i początku brak. http://www.sendspace.com/file/ek4phd kilka kadrów: 18+ czy jakoś tak (cycki) http://yfrog.com/0aa670p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 20 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Wymiatasz! Ten gostek w bluzie ci się najlepiej udał :) O ile pamiętam, cienie są przerysowane z jakiegoś artu do GTA, więc skąd ten zachwyt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 O ile pamiętam, cienie są przerysowane z jakiegoś artu do GTA, więc skąd ten zachwyt? Wut ? Jak przerysowanych ? ^.^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 20 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 No dobra, nie mogę znaleźć w googlach, może rzeczywiście sam to zrobiłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Niet. Pamiętam. Wzorował się na czymś. (co nie znaczy że przerysował.) Edit: Nie mogę znaleźć w googlach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 A no szukajcie , chętnie zobaczę co będziecie starali się mi wcisnąć : ) Pozdrawiam PS Jak już wcześniej wspominałem to było rysowane po partyjce w gta 4 [ ukończona misja z little jacobem na fot. ] http://www.gta.cz/data/gta4/Clanky/pratele/jacob.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jotpe Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Pablo tyś już wstawiał kiedyś to, czemu cię naszło zrobić to ponownie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Dodałem kiedyś człeka , po lewej stronie siedzi. Ogólnym założeniem było stworzyć tapetę ale zabrałem się za inne grafiki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 20 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Darmowy żołnierzyk, kto chce niech używa: Pablo, wiedziałem skąd masz cienie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jotpe Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Wojzax, zainspirowałeś mnie, zrobiłem Ci laurkę. PS: możesz wytknąć błędy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Wojzax, juz nie przesadzajmy z tropieniem plagiatow... odrazu widac ze inaczej faldki na ubraniu sie ukladają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Ciekawe. Cienie na kurtce mają prawa autorskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 ludzie nawet cienie potrafią spiracić jak widać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geralt100 Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 co dalej? moze piracenie kolorow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Wojzax już nie przesadzaj , ten kolo występuje na każdym arcie w grze O_O W sumie to Little Jacob mi nie wyszedł, bo miał pomarańczową bluzę : ) PS jak już wspominałem uczyłem się nowego stylu cieniowania , tego który występuje w gta 4 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Pragnę zauważyć, iż pan Wojzax skopiował sobie mój Piksel, do którego posiadam prawa autorskie. Piksel należał do tekstury truskawki wykonanej przez Arka "Pentala" Michowskiego. Czy masz coś na swoją obronę, panie Wojzaxie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Wojzax mozesz przerobic tego ludka na biegnacego(bez pistoletu)niekoniecznie animacje(sam sobie zrobie) credits oczywiscie slash, dosc zartow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 co dalej? moze piracenie kolorow? Piractwo nie. Ale kradnięcie gotowej palety kolorów do swojej pracy - jest takie coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 W teorii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 ASSASIN!no to zes mnie zazyl, przez ciebie nie bede mogl spac! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 21 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Wojzax, juz nie przesadzajmy z tropieniem plagiatow... odrazu widac ze inaczej faldki na ubraniu sie ukladają... Układają się identycznie. Poza tym, popatrz na kołnierz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Układają się identycznie. Poza tym, popatrz na kołnierz. Przyjrzyj się , kołnierz wystaje od bluzy a nie od kurtki ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 hahahahahha! To zaczyna byc glupie. sprzeczacie sie o to czy na rysunku faldki kurtki identyczie sie ukladaja. znajdzcie soie hobby, ponoc picie na lawce przed blokiem piwa jest zajmujace sam nie probowalem tego robic etatowo ale jak sie raz na miesiac z kolegami wyszlo na mocniejsza popijawe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 21 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Żadna różnica, jest identycznie pocieniowany. Ale musisz przyznać że wzorowałeś się na tym arcie Niko : D ale jak sie raz na miesiac z kolegami wyszlo na mocniejsza popijawe... Boże, jaki chuligan z Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Wojzax już mówiłem , że wzorowałem się na little jacobie :D Nie miałem żadnego jego zdjęcia , więc taka mieszanka wyszła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 21 Marca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Ale przyznajesz? : D Przyznaj bo nie będę mógł spać. : D @EDIT: Screen z jak zwykle niedokończonego projektu. Współpraca Człowieka i Szkieletu w podziemiach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi