Grela Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Twoja sygnaturka jest ładna, ale jeśli chodzi o avatar to według mnie naprawdę brzydki :(. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Zazdrościsz, bo sam takiego nie zrobisz twisted.gif . Akurat tu miał rację. Brzydkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Akurat tu miał rację. Brzydkie. Niestety 2:1 - wygraliście D:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jotpe Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Chrzanicie. Jest spoko oprócz gradientu w HP i MP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 I koloru 'kamieni' .-. Na prawde brzydkie, zbyt kwadratowe i z jak tubki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Nom, zbyt rozmyte, plastelinowe, kolorystyka, jak to często bywa w podobnych bardzo grafikach - fatalna. Co nie znaczy, że sam rysunek beznadziejny :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Jak bym to określił mianem: "brak poczucia smaku" w sensie kolorystyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slash (Pental) Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Z tym, że na GMClanie w RPGach taka kolorystyka jest popularna. Ogólnie w tego typu projektach, nawet flashowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkarius Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Jak to zawsze bywa jednym sie podoba drugim nie :) Wlasnie nie mam pomyslu jak zrobic zeby to nie bylo takie 'plastelinowe' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jotpe Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Przyciemnić kolorki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Jak to zawsze bywa jednym sie podoba drugim nie :) Wlasnie nie mam pomyslu jak zrobic zeby to nie bylo takie 'plastelinowe' http://www.pix.art.pl/node/5346 @JP - Jesli nie wiesz co to znaczy z tubki, to sie nei odzywaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 a wyskrobałem taki tilesecik do gry rpg np. edit: wiem, że murek z dupy i nie chciało mi się kończyć ziemi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donway Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Fajny ten tilesecik ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 No :D Naprawdę niezły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 (edytowane) Ładny to jest avatar donwaya, a tileset taki normalny. btw czemu usuneli mi posta "brzydkie"? to już nie można własnego zdania wyrazić? to nie ocena gry, nie muszę się rozpisywać, skoro posta "ładne" byście nie usuneli Edytowane 28 Lutego 2010 przez Mimek Skoro ktoś z moderatorów usunął Twojego posta, to widocznie miał powód. Ocenę należy uzasadnić, bo jaki ma sens pisanie jednowyrazowych postów? Proszę nie podważaj decyzji moderacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 No nie zesraj się. To nie valhalla i tu posty się nabijają, dlatego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Flaque ma rację. A tu coś ode mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 No i sobie właśnie nabiłeś, brawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 A cóż to takiego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Jakaś błyskotka do mojej gry :P. Diament czy coś takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donway Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Wiem, że mój avatar ładny ^^ Ingen, cóż to jest ? edit: oj później napisałem ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 W sumie brzydkie. Krzyżowiec tylko ładny :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 lubię brodacza :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Lutego 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Ten z kuszą jest kozacki robisz gre rpg? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Dżapan: no bardzo ładnie Nikuś: Masz racje ten murek jest do d... BTW: sam ostatnio zacząłem coś skrobać w paincie Postanowiłem rozpocząć naukę pixel artu i po paru dniach zrobiłem tyle pracek które strzeliłem na jeden PNG Skałę robiłem w oparciu o tutorial, meble nie są w ogóle cieniowane to wiem ( początek początków) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Lepiej by bylo gdybys czytal nicki kochany @Upie ; ) Kurde, trzeba czas na grafiki dla YXE znalesc : / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 No i to by było na tyle jeśli chodzi o crasha: Wiem nie jest idealny ale no cóż :) a i zapomniałem rękawic otexturować A można pomalować vertex paintem ręce ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 jak mu rozwalisz łapki to raczej tak :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Nikas: Great, odstawiasz w kąt lizaka czy ot tak sobie titlesujesz? Flak: Fajny styl, nie wiem co ci się w nogach nie podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jotpe Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 W sumie brzydkie. Krzyżowiec tylko ładny :( Czemu jak macha toporem to wyskakuje serduszko? Czy on może trzyma ten topór wysoko i oznajmia, że coś kocha? Nie kminię :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi